Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Trebam frizerski savjet oko šiška i ekstenzija :)

Imam krasne kratke šiške koje sam upropastila ''popravljanjem''. Naime, odrezala sam dva pramena sa strane i sad su moje divne šiške preširoke i ta dva pramena, kako su donedavno bili dugi i imali drugačiji raspored težine, strše u zrak. Stvarno ne znam što mi je bilo, a frizerka će biti povrijeđena jer sam njeno remek djelo unakazila. ,:( Moja neka ideja je da na tim mjestima stavim ekstenzije i tako popravim te pogreške i vratim M.-ne krasne bettie šiške (sad su Mara Rooney šiške). Imam blago valovitu i mješovitu kosu (ispod je ravna i vlažna, iznad je ekstremno suha i u određenim uvjetima jako valovita. Dio koji sam odrezala pripada potonjem navedenome), ako je potrebna ta informacija. Meni se čini da to nije izvedivo jer bi se spojevi ekstenzija mogli vidjeti. Pa eto, sve vi koje znate nešto o toj temi, pišite mi, malčice sam očajna. :")
2017 02 09
pričekaj malo da kosa dođe sebi i prilagodi se novonastaloj situaciji vjerujem da će se sve sjediniti u normalne šiške pa šta su dva pramena naspram vječnosti nemoj da ti dva pramena pričinjavaju problem i budi sretna ako ti je to najveći problem koji imaš Sretno!
2017 02 09
:') Mudro zboriš, ali opsesivnost je opsesivnost, hebiga. Kosa jest na odmoru, problem je što stilski to izgleda užasno i to me muči. Htjela bih ove šiške od prije mjesec dana za koje se nisam trebala skoro pa ništa brinuti. A kratke i valovite su. Ave, frizerka moja!
2017 02 09
Ne znam za ekstenzije ali možda da te kratke dijelove uhvatiš onom malom špangicom (bobby pin) i tako ih držiš uz glavu dok ne izrastu?
2017 02 09
ajoj hahaha poznata mi je tvoja situacija xd ja sam sve bila odrezala na istu dužinu i tako nesretna hodala svijetom dok nisu narasle
2017 02 09
Nekako sam se i navikla na njih, ali bih baš taj dio pokrila ekstenzijama... žao mi je što mi nitko ne zna reći može li se to. :(
2017 02 18