Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Iskustva u vezi prigovora/žalbi

Hej curke! Naime, situacija je ovakva: kupili smo kuhinju u Harvey Normanu i rok za početak postavljanja je bio utorak. Mi smo uklonili staru kuhinju, a oni su novu uistinu i počeli postavljati u utorak. Međutim, radnici su započeli postavljanje, otišli usred radnog dana (jer su kao imali još nešto drugo u planu) - a dogovor je bio da će se kuhinja montirati čitav dan i da će se u jednom danu sve napraviti. Al ok, prešutjeli smo na to i pristali da se ipak montira u dva puta. Zatim javljaju da za srijedu imaju posla previše i da ne mogu doći, a danas nam javljaju da ne mogu ni četvrtak :| možda (možda!) će moći petak, ali tek popodne, znači opet neće stići sve napraviti. Onda su mogli odmah reći da neće moći montirati u roku pa mi ne bismo skidali staru kuhinju. Jer ok je biti dan dva bez štednjaka, frižidera i ostalog, ali ovo je prešlo granice. Zašto bismo mi toliko trošili na hranu vani, a oni su krivi što nemamo kuhinju. Stvaraju nam jako velike troškove, čitava obitelj mora vani jesti. Željeli bismo napisati neki prigovor, pa ima li netko iskustva s time? Svaka pomoć je dobrodošla. I ja bih najradije poslala mail njima u Australiju (to je australska firma), jer smo s ovima našima već pričali preko tel i nikakve pomoći od njih. :/
2017 03 02
Samo piši. Vjeruj mi da se isplati. Pogotovo ako saljes u Australiju. Ja ne bih razmisljala ni trenutka Sretno!
2017 03 02
Da napisi prigovor "glavama" firme i to bi se brzo trebalo rijesiti onda. Takoder napisite prigovor okrutnije tako da oni moraju reagirati odma. Sretno!
2017 03 02
Svakako prigovor pisanim putem, na usmene prigovore baš ne reagiraju, ali ako postoji pisani trag moraju. Jeste li već sve platili? Moji susjedi se žalili jer im je kutna garnitura kasnila 2 mjeseca a staru su već poslali na more, baš kod njih. Dobili su neki popust i opet popust popusta, na kraju je dobro ispalo...iako je puno gore biti bez kuhinje nego bez garniture :)
2017 03 02
Odmah prigovor pisanim putem u Zagreb i u Australiju, ljubazan ali poprilično oštar... Ja imala gnjavažu sa Lesninom zbog kašnjenja u isporuci pa sam ih maltretirala do besvijesti i dobila poveći popust.
2017 03 02
Svakako napisati prigovor mailom, ali i dostaviti ga na njihovu adresu. Platili ste sve i oni moraju izvršiti svoje usluge. Telefonski razgovor baš i nema koristi, ali pismeni bi trebao ubrzati stvari. Mi smo doma isto mijenjali jedan dio namještaja, dostava se posebno platila i bio je dogovor da će sve biti dostavljeno drugi dan. Prošlo je tri dana, a od dostave ništa. Nisu nas ni zvali. Kontaktirali smo tu trgovinu i dali su nam ispriku da im se pokvario kombi koji prevozi namještaj. Mi smo njima objasnili da to nije naš problem i da firma mora sama sebi osigurati rezervne opcije, a ne da kupac čeka. Na kraju smo dobili besplatnu dostavu.
2017 03 02
grrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrr gr gr gr Harvery Norman!!!!! pa stvarno za poludit! i moja kuhinja je kod njih kupljena, izludili su me do kraja, cijela parada je trajala skoro 4 mjeseca! srećom, bilo je ljeto, a imamo neki mini frižider i šporet u šupi, inače bi valjda triput dnevno morali jeti vani. koma. dakle, prvo su krivo izmjerili radnu ploču, donijeli predugačku, pa montirali samo gornje elemente, pa je odnijeli, pa je ponovo donijeli tek nakon 3 dana, pa onda montirali ladice gdje se ne mogu teoretski otvoriti zbog radijatora, pa mijenjali to u vrata koja su došla tek nakon 2 mjeseca. pa nisu spojili špret na plin jer "oni to ne rade", pa lajsnu nisu dobro postavili, do dana današnjeg se stalno odljepljuje, ma joj, uh uh užas! žalili smo se svima, pismeno, s fotkama, usmeno, osobno dolazili, davili gnjavili i na kraju bili brutalno bezbrazni, ali dobili smo dio novca nazad, a sestra je besplatno dobila aparate za svoju kuhinju. uglavnom, žalite se svima, idite i osobno tamo, sve fotkajte, šaljite, lupajte ne vrata! stvarno su jezivi, izbjegavajte u najširem krugu!
2017 03 02
Curke hvala vam na savjetima i podijeljenim iskustvima :) Evo na kraju su danas došli montirati kuhinju do kraja., tata je bio malo oštar s njima preko tel i uživo tamo u dućanu, i na kraju su poslali radnike danas :) Znači samo treba malo nabaciti stav i onda se trgnu! ,:)
2017 03 03