Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Suha koža :(

Dakle, borim se evo vec dva tjedna sa suhom kožom na licu, najvise na obrazima.. toliko je suha da se peruta i ljušti :( Sve savjete sam poslušala... i uzimaj dovoljno tekućine, peri mlakom vodom, hidratiziraj kožu blabla, ako i zelim stavit pudera ili BB kremu sve se ljušti preko.... nista ne pomaze 😣 Ima neko jos nekih savjeta?
2017 03 10
Kakvu kremu za lice koristis?😯
2017 03 10
:D :D ja bez očali, pa čitam suha koza....
2017 03 10
Eucerin ili Mixa ... 😣 > Anamarija02: > Kakvu kremu za lice koristis?😯
2017 03 10
Ispravila sam da ne dode do zabune :P nemam koze, jos 😂 > SonjaSpoljaric: > :D :D ja bez očali, pa čitam suha koza....
2017 03 10
pa eno kravice se već prodaju ovdje, bit će skoro i koja kozica..... o:)
2017 03 10
HAHAHAHA cekat cu nesto egzotičnije :) > SonjaSpoljaric: > pa eno kravice se već prodaju ovdje, bit će skoro i koja kozica..... o:)
2017 03 10
Pantenol krema, odlična za suhu ostećenu kožu, ima u dm-u za cca 15kn :) mužu je pomogla kod seboreje :)
2017 03 10
Ja inace imam jako suhu i osjetljivu kozu, iznimka nesto masnija t zona. Meni osobno je dosta pomogla spravica foreo luna mini koju sam nabavila na preporuku jedne korisnice bas ovde na forumu i niveina krema za umivanje. Nakon cega odmah nanesem La roche posay nutritic intense, Vichy aqualia thermal ili Ziaja goat milk kremu. Na kojoj, doduse pise da je losion za tijelo, ali je toliko hranjiva(sta za kremu za lice nisam primjetila)da mi bas nahrani kozu, bar na odreden period. Jer ja sam bas imala veliki problem sa suhom kozom. Jednom sam je u momentu ocaja stavila na lice i bas mi je bilo lakse. Narucila sam neke kreme sa iHerba za koje sam procitala dosta dobre recenzije pa cu vidit. Jer moja koza je,uz suhocu pocela vec i starit pa trazim neku kombinaciju hranjivosti i anti age.
2017 03 10
meni se znalo i prije dešavat, ali je i proslo... Al ovaj put, bas do suza :( hvala na savjetima! > nefertiti111: > Ja inace imam jako suhu i osjetljivu kozu, iznimka nesto masnija t zona. Meni osobno je dosta pomogla spravica foreo luna mini koju sam nabavila na preporuku jedne korisnice bas ovde na forumu i niveina krema za umivanje. Nakon cega odmah nanesem La roche posay nutritic intense, Vichy aqualia thermal ili Ziaja goat milk kremu. Na kojoj, doduse pise da je losion za tijelo, ali je toliko hranjiva(sta za kremu za lice nisam primjetila)da mi bas nahrani kozu, bar na odreden period. Jer ja sam bas imala veliki problem sa suhom kozom. Toliki da bi skoro pa plakala koliko me zatezala i svrbila koza lica. > Narucila sam neke kreme sa iHerba za koje sam procitala dosta dobre recenzije pa cu vidit. Jer moja koza je,uz suhocu pocela vec i starit pa trazim neku kombinaciju hranjivosti i anti age.
2017 03 10
Sirutka pomogne. Popite je umjesto vode. Ili ako vam ne odgovara okus barem ujutro jedna lijepa casa
2017 03 11
Becutan krema, odlična za suhu kožu!
2017 03 11
Prije svega preporučila bi ti da napraviš jedan dobar piling od meda, kukuruzne krupice i maslinovog ulja. To je recept koji koristim već jako dugo i preporučila sam ga mnogim frendicama koje ga obožavaju. Riješit će te mrtve kože i skinuti taj suhi sloj s lica. Osim toga naravno nastavi piti puno vode i peri lice ujutro i navečer blagom umivalicom. I još nešto što je bitno je da koristiš kremu koja je hidratantna no ne nužno teška. Dovoljno je redovno mazati kožu, ako je nasaftaš u debelom sloju kreme odmah neće imati nikakav učinak. Sretno!
2017 03 11
Ako ti je koža istovremeno i jako osjetljiva nikako nemoj raditi piling jer bude ti još gore. Sve se svodi na to da ćeš sama vidjeti što ti odgovara jer bude ti svatko dao savjet koji nema veze s prethodnim :D Meni je trebalo 10 godina da nađem pravo ulje, serum i kremu.
2017 03 12
kokosovo ulje <3 :") mene spasilo, lice mi je bilo katastrofalno suho, nikakav puder nisam mogla koristiti. i nakon samo dva do tri dana tretiranja njime mi je 80% perutanja nestalo.. sada redovito ujutro i navecer nakon ciscenja lica nanesem i kokosovo ulje. nije skupo, sada se 200, 220, 180 ml moze kupiti za 35-60kn
2017 03 12
1 2