Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koji je vaš razlog za stavljanje u omiljene?

Malo sam novija na Krpicama i još baš ne kužim. Je li to nešto što planirate kupiti, planirate ali je preskupo pa čekate da se smanji cijena, ili jednostavno vam se sviđa predmet koji se prodaje? Vidim po omiljenima na svom profilu a i po tuđim stvarima da znaju neki predmeti imati dosta omiljenih a mjesecima stoje neprodani.
2017 06 01
Pa nema tu neke mudrosti.. Ja u omiljene stavim nešto što mi se svidi, ili što ću kasnije pogledati detaljnije. Isto tako, stavljam i stvari s visokim cijenama, kao i one s niskim, ali ne znači da ću kupiti ijedno od toga. Neke stvari su mi znale biti u omiljenima po godinu dana i tek onda bih se odlučila na kupovinu. Sve to ovisi kako tko stoji s novcem u kojem trenutku, što mu je prioritet, treba li mu tad, sviđa li mu se dovoljno. Ono što mi se jako svidi i što sam baš tražila rezerviram ili kupim odmah, bez previše razmišljanja. A za ostalo uvijek ima vremena... :)
2017 06 01
A to sto je u omiljenim stavim si da ne moram traziti kad budem imala love.. Dosta toga i ne kupim zbog manjka vec navedenoga :D
2017 06 01
Zato što mi se sviđa, možda nekada i kupim! 😉
2017 06 01
Moze mi se sviđati model ili boja, veze nema sa kupnjom.
2017 06 01
ja imam više kriterija, stavim nešto što mi se sviđa, po mojim omiljenima bi se skoro mogao vidjeti moj ukus, no imam i nešto što se kćeri sviđa pa se onda ta ideja malo pošemeri, recimo crna šilterica, to ne bih stavila ni mrtva ali ona traži takvu, također imam model sandala koje su mi top ali su mi 3 broja premale, kao i čizme koje sam već kupila od jedne drage korisnice....uglavnom ....stavljaš tamo što hoćeš po nekoj svojoj logici i potrebi, volim također staviti nakit da se sjetim od koga ću kupiti kad bude love za to na vidiku..
2017 06 01
Zato sto mi se svida 😍
2017 06 01
..stavim zato sto mi se svida :") ne kupim jel znam da mi nebi dobro stajalo, nebi se ugodno osjecala u tome... ali mi se svida
2017 06 01
Ja stavim zato sto bi te stvari voljela kupit. A stoje u omiljenima jer nisu prioritet. Ponekad stavim stvar koja mi se jako svida (al bude mi malo/veliko) al stavim da znam sto da gledam po trgovinama 😂 pa ako to ima u trg.tamo nabavim.
2017 06 01
> Sovuljagica: > Zato što mi se sviđa, možda nekada i kupim! 😉 bas tako,ili cekam nekakvo snizenje :') :")
2017 06 01
Sve sta stavim u omiljene zelim imati i sve sta sam kupila mi je prethodno bilo u omiljenima :")
2017 06 01
Sviđa mi se,želim to,ali moram razmisliti. Često sređujem svoje omiljene,odnosno brišem ih. A što se tiče sniženja,to nikad dočekati :)
2017 06 01
Prvenstveno jer mi je zapelo za oko i jer 90% stvari u omiljenim i kupim, tako mi je lakše opet i pronaći navedeni artikl
2017 06 01
Sve sto je tamo mi se svidjelo, za nesto cekam snizenje,' za nesto skupljam novce, nesto stavim jer ta osoba ima jos zgodnih stvari pa da znam kod koga sam to vidjela ako se odlucim kupovati,nesto mi treba recimo djecje ali si ostavim par kombinacija pa se kasnije odlucim, Eto sto razloga 😝
2017 06 02
Ja stavim u omiljene nešto što mi se sviđa i što planiram kupiti, a trenutno nemam novaca pa čisto da mi ostane, tj. da ne tražim opet po stranici kad budem u prilici da kupim. a ako se proda vodim se onom: "da mi nije bilo suđeno" :D inače do sad nisam baš kupovala na krpicama jer ne volim nešto kupiti, a da prije ne probam, ali evo odvažila sam se i većina cura od kojih sam kupila prodaje stvarno stvari u super stanju ko nove, iako ima i onih koji nabijaju cijenu pa mi nekad te omiljene znaju stajati u nadi da će sniziti cijenu.
2017 06 02