Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prodavačica se ne javlja

Pozdrav svima! Zanima me da li je netko ovih dana tj zadnja dva tjedna kupovao možda nešto od članice pod nickom Vexsuljeva? Naime...kupila sam od nje tajice pompea push up prije nekih mjesec i pol dana sigurno i nisam imala problema...Kako su mi tajice bile odlične ponovo sam ih odlučila kupiti, ovaj puta za rođendanski poklon, no međutim prilikom uplate sam slučajno upisala prezime malo drugačije...IBAN je bio korektan i provjeravala sam i s njenom bankom telefonski i sa poštom iz koje sam slala. U bannci su mi rekli da je IBAN bitan, a u pošti su mi pokazali da je dobro napisan. Ona mi kaže da uplata nije prošla i navodno mi je tajice poslala jer sam joj poslala dokaz o uplati. No, međutim...rođendan je prošao prije tjedan dana, tajice su također poslane prije tjedan dana ali još ih nema...zadnje što sam od nje čula je da je na godišnjem odmoru i da je poslala tajce...od tada mi se ne javlja niti sam ju puno davila s obzirom da je na godišnjem. Zamolila sam ju samo broj pošiljke i broj od njezine kćerke koja mi je poslala tajice i da mi potvrdi čim bude mogla da li su joj novci sjeli. Ne javlja se. Evo već dva dana...Rođendan od djevojke kojoj sam ih htjela pokloniti je bio u ponedjeljak 26.6...tajice su navodno poslane 23.6. Nemam pojma što da radim...ima li tko slično iskustvo?
2017 07 02
Važno da je IBAN dobro napisan,ostalo je manje bitno. Koliko vidin cura/žena ima popriličan br poz povratni,iako to ništa ne mora značit...zadnji login prije 4 dana.... hm ali to nije opravdanje za ne javljanje. Kako je poslala prve,tiskom ili poštom? Ako je tiskom,imaš br moba napisan na paketu. Ja bi da san na tvom mistu,kontaktirala ostale njene kupce...zamoli neku info od nji.Možda će one znat nešto više,mislim na kontakt br. Sritno! Inače pošta nešto šteka zadnje vrime,bar je tako kod mene.
2017 07 02
Da...po povratnima sam i gledala kod kupovine...poštom i stigle su normalno u roku 2-3 dana, ne sjećam se sada točno..okej, hvala puno na savjetu. Tako ću i pokušati...
2017 07 02
Da,svi mi gledamo povratne,iako to ne mora ništa značit...na žalost,bilo je cura/žena sa masuuu poz info i na kraju zaheb. Nadan se da neće bit tako i kod ove. Ma NNČ,nisan ništa posebno napravila. Možda se javi koja cura s konkretnijom info i pomoći.
2017 07 02
23. je bio petak i vjerojatno nisu ni bile otpremljene taj dan ako su poslane. Uz godišnje, a i udaljenosti, velika je lutrija nadati se da bi stiglo odmah u pon.obzirom da vikendom ne barataju paketima. Ali preporučena bi trebala doći unutar 5 radnih dana.
2017 07 02
Meni je zadnja preporučeno poslana pošiljka stigla za 7 dana...
2017 07 02
Auh...onda je do pošte vjerovatno :/ znači ovaj tjedan će mi valjda doći...običnom poštom je poslano... nisam uspjela pronaći njen kontakt broj tj dobiti, a logirana je zadnji puta prije 5 dana..tako da...valjda će biti sve u redu..Hvala cure na informacijama.
2017 07 03
Za obično se čeka i po 14 dana, ako i stigne.
2017 07 03
Iako je u uvodnom postu navedeno da je trežen broj pošiljke - kojeg nema kod običnog slanja :|
2017 07 03