Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Stvari koje ne možete nigdje pronaći

Bok cure! Trebam pomoć oko nekog projekta. Ako mi možete reći postoji li odjeća koju tražite svuda po dućanima/internetu, a ne možete ju nidje naći i kakva je to odjeća/obuća. Sve što napišete bilo bi mi od velike pomoći! Hvala unaprijed
2017 09 06
Čizme, udobne, tople, nepropusne i kvalitetne, pete gotovo ravno al da nije 100%ravno vec kako bi bilo savrseno za stopalo (mislim 3cm) a istovremeno lijepe i zenstvene. Vecina u ponudi ne zadovoljava ni 2navedena uvjeta. Ako su lijepe nisu ni kvalitetne ni udobne ni zdrave za stopalo. Ako su ok za stopalo grozne su izgledom. Ako su kvalietne i nepropusne onda su ravne sto skodi na duge staze i/ili teske..klizu se cesto, ..sve u svemu,uzas jedan naci cizme za zimu. Cijenu necu ni spominjati. Takodjer, aj nadje se ali ne bas na svakom cosku..pamucne stvari da nisu jadne i prozirne. Haljine za ljeto su za crknuti, uglavnom su poliester ili neki miks a pamucne su jadne prozirne, bar kad pricamo u uskim modelima. Kao da ne psotoji neki deblji pamuk*sto ja znam kako ali valjda se moze :/ Ima jos..tesko se nadje moderan, solidne kvalitete push up kupaci. Sve su babski ti koji jesu kvalitetni i stvarno push up. Nadalje,nema veze s pitanjem direktno ali pitam se.. tirkizna boja umrla..zasto?!
2017 09 06
Mozda je trebalo navesti brand ili ne znam..mene cizme najvise muce bez obzira na brand, pa recimo i cijenu da izostavimo..
2017 09 06
potpisujem sve sto si rekla, pogotovo za cizme! nađem jedne dobre nakon što prošećem po svim mogućim dućanima, nosim ih tri godine dok se ne raspadnu i onda opet ista muka. pitanje nije bilo vezano za brendove, nego bas za ovo sto si napisala , hvalaa puno na odgovoru : ))
2017 09 06
Ja sam mislila da sam jedina..upravo imam jedne čizme ..ali kako takve iste kupiti..ili slične???
2017 09 06
grudnjak mi zadaje najveće muke, nikako naći odgovarajuću veličinu plus udobnost, nosim 85d i kad nađem onaj koji odgovara prema košarici, teško ga zakopčam pa sam primorana kupovati nastavke za grudnjak.
2017 09 06
imala sam jedne cipelice/tenisice nosila sam ih 7 godina..bez obzira što sam u međuvremenu kupila još more druge obuće. .uvijek bih njih izvukla iz ormara a sve ostale su praktički ostale nošene par puta ili nenošene svaku jesen sam ih ostavljala izvan kutije da ću ih stvarno više baciti i opet ne..dođe jesen ja ih obujam i tako sve iz godine u godinu..potplata je već bila toliko tanka da sam osjetila svaku mrvicu po podu ali sam ih uporno nosila..nažalost prošle godine se stvorila rupa na peti i bacila sam ih..ove jeseni nemam Šta obuti! :) u stvari imam..imam pune kutije..ali niti jedne mi nisu dobre kao sto su bile te! :/ u jednom trenu sam pomislila Zašto nisam otišla po još jedne nakon mjesec dana nošenja i otkrića koliko su mi dobre..???? :)
2017 09 06
naravno više ih nigdje nema za kupiti!
2017 09 06
ili običan bijeli top punijeg pamuka i elastina da de ne prozire, sa širim naramenicama i da nije do pupka! zar toga više nigdje nema po ducanima? :) čak sam u očaju pretražila i dućane sa donjim rubljem u nadi da ću pronaći među potkosuljama ili slično. .nigdje! :)
2017 09 06
Ja mogu reći što pati žene s oblinama, prvenstveno grudima: kupaći kostimi. Dakle, svaki kostim koji nije s pjenastim košaricama, već samo sa žicom i postoji u veličini koja nadilazi 75 C je uvijek smeđi, crni, a o kroju gaća da ne govorim. Kao da samo stare žene imaju grudi i idu na plažu, bazen ili što već... Ne razumijem zašto se rade grudnjaci i kupaći u raznim bojama i sa svakojakim uzorcima za žene s malim grudima, a za žene koje imaju veće grudi nema izbora. Ljetne haljine, kao što je već jedna curka navela ranije, su sve od očajnog materijala. Ne razumijem ni modu u kojoj je haljina po kroju ljetna (tipa spuštena ramena, ali dugi rukavi), a materijal je najblaže rečeno za do 25 stupnjeva. Ne kužim kada bi se određene stvari trebale nositi. Umjetnost je pronaći i kvalitetnu (a lijepu) cipelu kojoj je peta do 7 ili 10 centimetara. Gdje god pogledam sve su 11 ili 12+ centimetara, platforme, a kad ih obuješ, kao da si u beton zagazila. Isto tako, bilo bi lijepo da za takvu cipelu ne moram dati više od 100€. (Znam da ima onih kojima nije problem dati i više, ali mislim da bi trebala postojati nekakva sredina gdje bismo i mi "manje futrani" mogli si priuštiti lijepu i udobnu obuću).
2017 09 06
Slazem se sa Tamarom, Skoro je nemoguce naci lijepu cipelu/stiklu a da je peta 6-8cm... sve su 10-12cm. Ja imam manju nogu br 36 i meno hvala Bogu nije problem naci broj ali visina pete užas..
2017 09 06
Mi muku mučimo sa lolita stilom.Ima za naručiti npr. sa aliexpress-a ali sve nešto extremno,nije nosivo za svaki dan a i naravno da bi voljeli isprobati.Sisak je inače jadan sa trgovinama,mogu slobodno reći da nema ništa,međutim ni u Zagrebu nismo naletili na nešto takvo. Eto,to nama fali :")
2017 09 06
najobičnije uže crne majice bez ičega, pamuk ili viskoza, da nije baš poliester iako ni to ne mogu naći. Znači da nema niiiišta na sebi, ni sliku ni šljokicu. Bokte, kad to pitam u dućanima kao da sam ih pitala jel prodaju jednorogovu dlaku ,:(
2017 09 06
> SaraKedavra: > najobičnije uže crne majice bez ičega, pamuk ili viskoza, da nije baš poliester iako ni to ne mogu naći. Znači da nema niiiišta na sebi, ni sliku ni šljokicu. Bokte, kad to pitam u dućanima kao da sam ih pitala jel prodaju jednorogovu dlaku ,:( Ako si mini size pogledaj u lidlu kad imaju stvari za klince, ja sam kupila dvije u pakiranju, 35 kuna.
2017 09 06
> SaraKedavra: > najobičnije uže crne majice bez ičega, pamuk ili viskoza, da nije baš poliester iako ni to ne mogu naći. Znači da nema niiiišta na sebi, ni sliku ni šljokicu. Bokte, kad to pitam u dućanima kao da sam ih pitala jel prodaju jednorogovu dlaku ,:( Dok je bio ducan Xnation tamo je bilo kvalitetne pamucne odjece , osobito majice i tunike jednobojne Luda sam bila za njihovom odjecom i kad su zatvorili gotovo sam plakala
2017 09 06
1 2
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija