Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

LuLuxus help

poz, da li mi netko moze reci zasto je LuLuxus blokirana? Naime kupila sam nesto od nje prije par dana i nije bila blokirana i sve je bilo ok... nema neg povratnih, odmah se javila.. sve je bilo ok..... sad sam isla na poruke da vidim ako mi je paketic poslan i vidim da je clan blokran....
2017 09 26
Može svejedno vidjeti poruke, pošalji joj u inbox mail ili broj mob da ti se javi. Osim ako ih već ima, ako ti je slala Tiskom mislim mora imati i trebala bi ti javiti.
2017 09 26
Vjerovatno se radi o tome da prodaje te testere, koji se inače besplatno dobiju pri kupovini u parfumeriji, što znači da , najvjerovatnije radi u jednoj od njih (ili netko njen), te su testeri maznuti, te to ovdje idekao preprodaja, što je pravilima Krpica zabranjeno.
2017 09 26
> fabgeal: > poz, da li mi netko moze reci zasto je LuLuxus blokirana? Naime kupila sam nesto od nje prije par dana i nije bila blokirana i sve je bilo ok... nema neg povratnih, odmah se javila.. sve je bilo ok..... sad sam isla na poruke da vidim ako mi je paketic poslan i vidim da je clan blokran.... Pošalji joj poruku i reci da ti se javi sa drugog profila, mislim da može vidjeti poruke, no ne može odgovarati na iste. Ako je cura ok, potruditi će se poslati i javiti.
2017 09 26
aaa ok, puno hvala!!!
2017 09 27
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija