Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

UPOMOC!!!Kolko treba novcu uplacenom preko poste da sjedne na racun?

Pojma nemam dal sam na pravom mjestu ali nadam se da mi netko moze pomoci😭 Prije jedno dva sata sam uplatila novac jednoj krpicarki na racun ali taj novac njoj jos nije sjeo na racun. Nikada prije mi se nije tako nesto desilo, svaki put mi cure u roku od par minuta do pola sata jave da je sjeo novac (preko exclusive exchange/western union) Broj racuna sam provjerila najmanje 15 puta ali doslovno, tako da sumnjam da je u tome problem, osim ako je radnik na posti krivo utipkao. Dal je kasnjenje uplate normalno za postu???
2017 10 10
Pa obično uplate preko pošte budu vidljive idući dan, puno ovisi i o vremenu kada je uplata bila. Ako je bila sad prije 2h onda ni neće biti prije sutra.
2017 10 10
Nikad nisam čula da isti dan sjedne lova osim ako je uplaćeno na istoj banci na kojoj prodavač ima račun. Sutra bi trebalo biti vidljivo na računu ako je uplaćeno iz pošte.
2017 10 10
> supergirlR31: > Pa obično uplate preko pošte budu vidljive idući dan, puno ovisi i o vremenu kada je uplata bila. Ako je bila sad prije 2h onda ni neće biti prije sutra. j***** posta, da sam znala otisla bi u banku, bolje i sutra nego se sad pitat dal je sve ok ili ne Hvala na odgovoru! 😃 Do sutra se bar necu brinut onda
2017 10 10
West.union novci sjednu za 20 min Uplata u posti na tekuci racun do 2 sata ide isti dan iza 2 je sutradan
2017 10 10
U posti je unutar pola sata uvijek, pitala sam jednom A postom sam jednom uplacivala i trajalo je 5 dana, bas me sramota bilo da zena toliko ceka Usput, u banci ne placas naknadu za uplatu
2017 10 10
> TinTina987: > U posti je unutar pola sata uvijek, pitala sam jednom > A postom sam jednom uplacivala i trajalo je 5 dana, bas me sramota bilo da zena toliko ceka > Usput, u banci ne placas naknadu za uplatu Meni su u nekoj žnj banci rekli da je od 15 kn naknada😲 Zapravo sam trebala pbz ali nije radila, a nisam se vise htjela zezat s drugim bankama pa eto odlucila se za postu. Al dobro 5 kn, nije strahota ako stvarno do sutra novci sjednu, sad znam za sljedeci put. Hvala svima koji su odgovorili, malo mi je laknulo, vrlo vjerojatno je do toga sto sam poslije 4 popodne. Samo se nadam da nece cura danima morat cekat.
2017 10 10