Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

slanje - placanje

pozdrav zanima me moze li mi neka objasniti kako funkcionira kad ja nekome saljem nesto. kako je najbolje slati, kako neka osoba meni placa i kako ja to mogu vidjeti/znati da je placeno, jeli bolja posta ili tisak nova sam u svemu tome a imam stvari koje bi vrlo rado prodala puno hvala unaprijed.
2017 10 28
Običaj je poslati stvar koja je plaćena čim prije, isti ili idući dan, a ako vidiš da iz nekog razloga ne stižeš, obavezno se javi kupcu i objasni situaciju. Kako god slala, pristojno je čim pošalješ javiti kupcu šifru paketa bilo Tiskom ili poštom.
2017 10 28
hvala puno na detaljnom objasnjenju. stvarno mi je pomoglo neke stvari shvatiti jer kad prvi puta dodes nekuzis puno sta kako funkcionira haha
2017 10 28
Nema na čemu, ostavi temu otvorenu i slobodno postavljaj pitanja i dalje :) Sretna prodaja!
2017 10 28
Još par detalja... Ambalaža za slanje u pošti - imaš koverte sa zračnim mjehurićima i kutije, oboje im je preskupo. Većina nas kupi koverte sa zračnim mjehurićima u Narodnim novinama i knjižarama. Za pakete koristimo kutije koje već imamo doma, samo ih je potrebno malo oblijepiti papirom da se mogu napisati adrese. Kada kupcu daješ IBAN, napišeš mu točan iznos koji želiš da ti plati, a tu je uključena cijena artikla, cijena slanja i cijena ambalaže. Na kraju suradnje kada kupcu stigne stvar i ako sve bude ok, ostavljate si međusobno pozitivne povratne. Ako ne prođe ok, javi se na forum :D
2017 10 28
Hanami, svaka ti cast!!!!
2017 10 28
ova tema bi trebala biti prvo sto svi novi korisnici vide, a i stari bi ponesto mogli nauciti, vrlo lijepo sazeto hanami!
2017 10 28
Hvala cure! Hoću već dugo vremena napisati neki vodič za početnike, ali nikako... :)
2017 10 28
Big lajk za hanami! 😊 Stvarno bi trebalo ovo kopirati i zalijepiti u novu temu na vrh, slažem se s delilah
2017 10 28
> hanami: > Hvala cure! > Hoću već dugo vremena napisati neki vodič za početnike, ali nikako... :) Super ideja! I ukljuciti crnu listu odmah i sve ono bitno..al vama to ide super tako da nepotrebnp i pisem ,:)
2017 10 28
Sonja, sve mi neugodno ,:) :") Budem probala posložiti neki tekst kroz vikend pa otvorim temu kad posložim.
2017 10 28