Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molim Vas pomoć!

Drage moje, molim vas savjet! Imam valjda najgoru moguću situaciju: osoba A se raspitivala za predmet prije 3 dana osoba B se raspitivala jučer osoba A I osoba B su danas javile da kupuju, osoba B par minuta prije osobe A. Kako nitko nije tražio rezervaciju, niti rekao izričito da će kupiti, ranije nisam rezervirala. (inače bi pola toga bilo stalno rezervirano) Što da radim: kome dati predmet? Osobi koja je duže zainteresirana (tražila je dodatne slike) ili osobi koja je prije potvrdila da će kupiti (tražene su mjere)? Molim Vas savjet :/
2017 11 21
Osobi B si trebala odmah reći da je netko već zainteresiran za taj artikl. Barem ja tako postupim u takvim situacijama. Nažalost, sama si se dovela u ovu neugodnu sitaciju. No, to sada nije bitno. Mislim da artikl trebaš prodati osobi A. Osobi B bih prodala samo ako je osoba A zavlačila, nije se javljala na poruke, itd.
2017 11 21
Osoba A je tražila slike prije dva dana. Tada sam ih poslala (nakon dva sata). Otad se nismo čule do danas (što mi, da naglasim, nije problem, ali zato nisam bila sigurna u odluku o kupnji). Jučer je osoba B poslala poruku i tražila mjere. Poslala sam mjere. Danas sam dobila poruku od oboje. Čim sam to vidila pisala sam obje i rekla da ću prodati onoj osobi koja se prva javi. I javile su, osoba B par minuta prije osobe A. Znam da sam odgovorna za situaciju i da je nezgrapno, ali nisam uzela u obzir interes prve osobe (što je moja greška) jer mi se zna dogoditi da pošaljem i mjere i slike, pa ne bude ništa ni od kupnje ni od odgovora. Nastojim ne "siliti" kupce i ne gnjaviti porukama, ali sam očito trebala odmah jučer javiti i pitati je li još zainteresirana. Hvala puno na savjetu!
2017 11 21
Osoba B je u svemu bila brza od osobe A. Prodaj osobi B. Nije nis strasno uostalom zasto bi ti cekala 3 dana da ti netko odgovori, mogla je neodgovoriti nikada recimo kako to ovdje cesto bude.
2017 11 21
case closed, postignut je dogovor :D hvala vam svima! <3
2017 11 21
Dajem glas osobi B!
2017 11 22
Takodjer sam za osobu B..
2017 11 22
Jos 1 glas za osobu B
2017 11 23
Osobi B, prva je potvrdila. Mislim da nisi napravila ništa krivo, zašto bi spominjala osobi B da se netko interesirao dan ranije? Da je osoba A potvrdila kupnju ili ste dogovorili rezervaciju druga stvar, ali ako se ona nije željela obvezati, zašto bi se ti trebala osjećati obaveznom njoj prodati?
2017 11 23