Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zašto se tolerira kršenje pravila?

Okej ja iskreno ne znam jel problem u meni ili administratori stvarno ništa ne rade. Doslovce svaki drugi oglas ili ima krive tagove, ili sliku s neta ili je preprodaja. I nove korisnice i one s pozamašnim brojem povratnih. Prije pet minuta naletim na dva profila, preprodaja modlica za kolače i ostalih divota koje su istovremeno i zara i ugg i furla i burberry i mac, wow! Da ne spominjem masu preostalih profila, i onih koji su zaljepljeni na forumu i onih koji nisu. Mislim u čemu je problem? Zašto se ništa ne briše, ne sankcionira, ne blokira i zašto uopće onda postoje pravila? Kada bi se opetovano brisalo možda bi nešto i funkcioniralo, ovako je korištenje tražilice beskorisno i pravila kao da ne postoje. Osobno nemam ništa protiv nikoga, ali mi ovo stvarno diže živac. Uvijek ako tražim nešto određeno ima milijun sasvim nasumičnih stvari koje veze s tim nemaju, samo je bitno da su istovremeno zara i mango. Razočaravajuće, stvarno.
2017 11 21
Zato sto se vjestak nije javio, ovako nabadate bezveze Ljubomora, ljubomora na kub ccc
2017 11 21
ahhaha obavlja izvide - polako;-)
2017 11 21
Je, sad se smije citajuci mail :) Vidovita sam pa znam 8-)
2017 11 21
a ne ne, to mu je rano - oko pola 3 je najiktivniji;) Ipak je on jako poznat i priznat i jako zauzet - ne može svatko do njega
2017 11 21
Jos maaaloo o:)
2017 11 22
> PigmyPuff: > Okej ja iskreno ne znam jel problem u meni ili administratori stvarno ništa ne rade. Doslovce svaki drugi oglas ili ima krive tagove, ili sliku s neta ili je preprodaja. I nove korisnice i one s pozamašnim brojem povratnih. Prije pet minuta naletim na dva profila, preprodaja modlica za kolače i ostalih divota koje su istovremeno i zara i ugg i furla i burberry i mac, wow! Da ne spominjem masu preostalih profila, i onih koji su zaljepljeni na forumu i onih koji nisu. Mislim u čemu je problem? Zašto se ništa ne briše, ne sankcionira, ne blokira i zašto uopće onda postoje pravila? Kada bi se opetovano brisalo možda bi nešto i funkcioniralo, ovako je korištenje tražilice beskorisno i pravila kao da ne postoje. > Osobno nemam ništa protiv nikoga, ali mi ovo stvarno diže živac. Uvijek ako tražim nešto određeno ima milijun sasvim nasumičnih stvari koje veze s tim nemaju, samo je bitno da su istovremeno zara i mango. Razočaravajuće, stvarno. Postoje forumske teme na koje linkaš profile onih koje krše pravila: posebna tema za preprodavače, posebna za taguše..... Možeš ih linkati i Adminki u inbox. Sudeći po broju povratnih još si suviše svježa Krpičarka da si dozvolišda te takve stvari izbace iz takta ;)
2017 11 22
Ma linkala sam i ja, linka se svakodnevno i opet ništa. A već godina i nešto staža na krpicama, nagledah se toga :P
2017 11 25
Oooo, pa nekako si malo surađivala u godinu i nešto staža :P Nije baš ništa. Briše se, blokira se....uporedo se otvaraju teme tipa 'zašto se ne briše, ne blokira, ne sankcionira....' i teme 'zašto mi je obrisano, zašto sam blokirana'.
2017 11 25
Ja sam točno iz tog razloga prestala ovdje išta više tražiti :/ šta god sam tražila i šta god bi ukucala, izbacivalo mi je neke live stvari. Inače mi ne bi smetalo da svatko taga svoje stvari kako želi, ali radi toga tražilica nema smisla uopće.
2017 11 26
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija