Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

prijevara...

Dakle,surađivala sam s osobom koja nema nijedne povratne,pa što,mislim se,nova je...Dogovorile smo se da će uzeti od mene artikl u vrijednosti od 100 kn bez poštarine,i da će platiti pouzećem..No,što se desilo.Sutradan,bila sam u kući cijeli dan,bolesna,prijateljica došla kod mene i zamolila sam je da umjesto mene pošalje 4 paketa te sam joj rekla da 3 pošalje normalno,a taj četvrti treba biti plaćen pouzećem,što ona nije rekla na pošti,te tako predmet biva poslan bez obveze plaćanja.Kažem sve dotičnoj,na što ona odgovara da nije prevarant,te da će mi uplatiti na račun,ja joj se zahvaljivam i kažem ok.Dakle,poslano je prije 14 dana.Pitam je jesu stigle tenisice,prošlo je 5 dana ona kaže da nisu stigle.Ja kažem ok javi kad stignu,mada mi je bilo čudno.Redovito ne odgovara na poruke,ne prijavljuje se.Kaže ona meni: Na faksu sam,čekam da mi dođu doma svaki dan mamu zovem al kaže da još nisu stigle,nije mi internet htio,nekad i zaboravim jer sam u zurbi stalno,znate kak to ide,umor i to..Ja njoj kazem,pa imam i ja obveza,studiram,radim,ali ne možete biti tako neodgovorni.6 dana nakon slanja kažem joj da ću zvati poštu da pitam jel joj dostavljeno,ona kaže jeee evo došlo je [:vrti] !!!Kaže uplatit će sutradan.Opet nije stigla uplatiti,kaže nije baš s novcima pa će reći mami da uplati!!Prošlo je od te poruke 6 dana.Slala sam joj poruke no ona ništa,ne prijavljuje se.U zadnjim porukama sam je pitala kad će više uplatiti i kako može nešto naručiti ako nema novce za to,te da mi vrati artikl.No,još je nema..
2013 05 03
Ufff... Pozdravi se s novcima nažalost [:tuzan]
2013 05 03
A koja je ta dotična?
2013 05 03
MonicaKrznaric,pravo ime Mirjana Katić
2013 05 03
Tako sam ja jednom majku poslala da mi prije posla pošalje jedan paket pouzećem, ona se vrati doma i pitam ju kako je poslala gdje je papir, ona meni preporučeno... Pao mi je mrak na oči, cura nije mogla do banke i sva sreća pa je bila poštena i ipak uplatila nekako...
2013 05 03
I meni jednom došao paket kao pouzećem a poštar mi nije naplatio [:smije] Na kraju sam morala ić pješke uplatit u banku koja mi je bila jako daleko jer nisam mogla uplatit u pošti [:place] Ti naši poštari su nesposobni [:ljut]
2013 05 03
I ja sam bila skroz ljuta,al sad mi je još gore,jer se ova pravi luda...I,ništa se ne može učiniti.
2013 05 03
A da probaš doći do njenog kućnog telefona i zvati joj mamu?
2013 05 03
probala sam to ovih dana,zet mi radi u policiji,i nadala sam se da će uspjeti,ali ne može doći do broja...Vjerojatno trebam znati ime na koje je kućni telefon prijavljen.Ona živi u Molvama,pa ako itko tamo živi il zna to prezime nek mi javi .
2013 05 03
O Isuse Boze... Mislim sorry, al sta njena mama ima s tim? Pa nije ju njena mama pokrala [:sokiran] Sorry draga, u jednu ruku to je tvoja greska, trebala si poslat sama il se pobrinut da se posalje s otkupninom. Probaj se dogovorit s njom da ti uplati 'u ratama' ako vec nema love.. Ja sam imala slican slucaj, samo sa baterijom za laptop [:hihot] I decko meni, ma joj pa kao potrosio je ovo ono.. Al smo se uspjeli dogovoriti i na kraju ju je otplatio u 3 djela (doduse cekala sam novce 3 mjeseca) ali platio ju je na kraju sto je bitno [:kesi] Bolje i tako, nego nikako..
2013 05 03
na potvrdi o slanju posiljke, koju ti izdaju u posti, imas tracking number, dakle mozes sam vidjeti gdje je paket, kad je stigao i da li je preuzet, sve radi uredno.
2013 05 03
Ako je poštena poštena je, kakvu god ja grešku napravila, na njoj je da uplati, ako je dobila artikl, a ne prijavljuje se tako da se nemam što dogovoriti, ovo je druga stvar...
2013 05 03
Nije poslano preporuceno tako da ja nikakvu potvrdu nemam a sama je priznala da su patike stigle jos je i izrazavala odusevljenje..
2013 05 03
a nista, naplati se od prijateljice ciji je zajeb izazvao cijeli problem
2013 05 03
Možda da još budeš malo strpljiva? Možda još i uplati...sve u svemu, žao mi je [:tuzan]
2013 05 03
1 2 3