Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarena za 300 kn od Nicole11

Pratim ovu temu od početka i nevjerojatno mi je da netko gubi svoj obraz i profil zbog 300 kn. Jednostavno ne razumijem. Jedini logičan odgovor je da obraza nije ni bilo.
2018 03 05
> Audrey_Hepburn: > Pratim ovu temu od početka i nevjerojatno mi je da netko gubi svoj obraz i profil zbog 300 kn. Jednostavno ne razumijem. Jedini logičan odgovor je da obraza nije ni bilo. Odlicno receno.
2018 03 05
Poslala sam joj fotke. Sad kad su original i fejk jedan do drugog lako je uočiti i druge različitosti - cjevčica je kod originala tanka kao vlas, na fotkama se ni ne vidi....... Naravno, prodavačica se i dalje brani šutnjom. Loš joj je izbor filmova koje gleda, ako je tamo naučila da u ovakvom slučaju obrana šutnjom pomaže.
2018 03 05
Odlična vijest je da adminka uklanja neutemeljene negativne. Zanima me što je odlučila po pitanju korisnice s bundom i njene negativne bez suradnje? Čisto da završimo i tu priču, da ne stoji u zraku.
2018 03 06
Aha, čisto zato? Rekla sam da ću tu negativnu pretvoriti u neutralnu, ako mi adminka tako sugerira u odgovoru na pitanje. Kako se vidi, negativna je još tamo.
2018 03 06
Kakogod za ostalo,..jako sam ugodno iznenadjena sa poklanjanjem original (tako skupog) parfema od strane Dori, evo nekako sam to preskocila u ovoj temi, i sad sam ono..šok šok šok! Svaka cast, to bi stvarno malo koja napravila, mislim da je ovo rekord u vrijednosti poklona sa krpica 😃 i to nebi trebalo proci nezapazeno.
2018 03 06
Slažem se, prilično nevjerojatan potez vrijedan svake pohvale!
2018 03 06
Tako je, čisto zato. Sve drugo je nevažno. Da vidimo da su kriteriji isti, ujednačeni. I negativna je još uvijek tamo a do suradnje nije doslo. No, ako korisnici nepravda ne smeta, onda je to to. Valjda je adminka sagledala obje strane, to joj je u opisu posla. Sigurno nebi odlučila tako nešto ostaviti ne konzultiravši se sa svim uključenim korisnicima.
2018 03 06
> hulalula: > Slažem se, prilično nevjerojatan potez vrijedan svake pohvale! Baš tako! Zato sam je zamolila za dozvolu da je spomenem na temi i u povratnoj informaciji (Bogu hvala i Adminki da se i poklanjanja smiju ocijeniti) opisala cijelu situaciju.
2018 03 06
Pa da se izjasnim i ja. Grozno mi je citat o prevarama imala sam nazalost s tim iskustva. Kad sam procitala odlucila sam se poklonit svoj Chanel 5 Giti. Hrcak sam u parfemima pa njega ionako ne koristim pa bolje da nekoga usreci nego sto meni stoji doma bezveze. I mogu vam rec da je osjecaj divan nekoga razveselit nevezano za cijenu tog Chanela 😊
2018 03 06
> Dori12: > Pa da se izjasnim i ja. Grozno mi je citat o prevarama imala sam nazalost s tim iskustva. Kad sam procitala odlucila sam se poklonit svoj Chanel 5 Giti. Hrcak sam u parfemima pa njega ionako ne koristim pa bolje da nekoga usreci nego sto meni stoji doma bezveze. I mogu vam rec da je osjecaj divan nekoga razveselit nevezano za cijenu tog Chanela 😊 :")
2018 03 06
Upravo tako Dori12. Ostanite uvijek takvi <3
2018 03 06
<3
2018 03 06
1 2 ... 7 8 9