Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lazno predstavljanje, savjet?

Prije nekih desetak i vise dana sam jednoj curi poslala upit za jednu kremicu koja me zanimala. Iako sam vidjela da ima samo jednu pozitivnu povratnu odlucila sam ipak suradivati, posto sam i ranije suradivala sa korisnicima koji su imali malo ili nisu imali uopce povratnih. Cekala sam dva dana na odgovor i uspjeli smo se dogovoriti, zatrazila sam podatke da uplatim novac na koje sam cekala jos cetiri dana, da bi nakon toga dobila poruku da se ispricava i dali sam jos uvijek zainteresirana? Odgovorila sam da jesam i odmah sam uplatila novce, cinila mi se vrlo ljubazno. Dobila sam povratnu poruku da posaljem potvrdu o uplati, sto sam i ucinila i da ce paketic biti poslan sutra. Od tada prolazi sedam dana, od nje ni traga ni glasa. Saljem poruke, nista, na tisku nista ne dolazi.... Hvata me nervoza. Potrazim curu na faceu i ljubazno joj pisem da mi posalje kod za pracenje od tiska ili barem da mi potvrdi da je poslano misleci kako mozda nije imala vremena, te da u protivnom ne zelim dovoditi nikoga do neugodnosti. Dobivam neocekivan odgovor kako ona nista nezna o tome, da njenim profilom upravlja njezin decko i da ja to rjesavam s njim?? Odgovaram kako je to njezin problem sto je dopustila decku da se koristi njezinim osobnim i bankovnim podatcima, predstavlja se kao ona i vara ljude. Zatim mi i dalje vrlo bezobrazno odgovara kako je ona ciste savjesti, ni kriva ni duzna i da ce razgovarati s njim. Ja trazim povrat svog novca, no ona nakon par minuta tvrdi da ce krema biti poslana danas. Sedam dana od moje uplate. Sve me strah sta cu, i dali cu uopce dobiti ono sto sam platila. Ne radi se tu o velikom iznosu, ali je nevjerojatno i krajnje bezobrazno na sto su sve ljudi spremni.
2018 02 28
Nažalost to je ovdje postalo već normalno.Svako malo se pise o tome.Neznas uopce s kim bi se upustio u suradnju.Hvala Bogu vise je dragih krpicarki nego jadnica koje svaki dan otvaraju drugi profil i varaju nas postene.Napisite podatke i iban od doticne da se upozore druge cure.Naravno da kremu necete dobiti nije ni bila namjera prodati bego prevariti
2018 02 28
O kojem profilu se radi i na koje podatke ste uplatili?
2018 02 28
Kuda ide ovaj svijet??! 🙈
2018 02 28
Ne dode li krema ovdje link na profil, ime , prezime, iban, na facebooku joj prijateljima objasnite sto doticna radi pa ce novce vratit.
2018 02 28
Ja bi joj samo na tu bahatost ovde stavila podatke, a ako ne posalje kremu ili napravi povrat direkt na crnu listu i negativnu. Glupa joj je prica. Bas njen decko prodaje kreme po krpicama, a ona jadna nista o tom ne zna. I lova sigurno njenom decku otisla.
2018 02 28
Biti cu toliko postena radi sebe i pricekat jos danas da vidim dali cu dobiti kod za pracenje od tiska. Mene je strasno sokiralo koliko je ona odmah navalila na mene, kao sta ja nju napadam, ona nema nista s time, zasto se ja njoj prjetim bla ba bla. Zao mi je da se takve stvari rade ovdje na krpicama i da takve stvari prolaze i nitko ne bude kaznjen.
2018 02 28
Ma nemaš što bit poštena, imaš više razumijevanja nego što treba. Takve ljude boli briga za vlastiti obraz, a kamoli za poštenje. Nek ti pošalje ono što ste platili, ili neka vrati novac čim prije. Da je ona normalna ispričala bi ti se, a ne optužila svog dečka za taj cirkus. > calistan: > Biti cu toliko postena radi sebe i pricekat jos danas da vidim dali cu dobiti kod za pracenje od tiska. Mene je strasno sokiralo koliko je ona odmah navalila na mene, kao sta ja nju napadam, ona nema nista s time, zasto se ja njoj prjetim bla ba bla. > Zao mi je da se takve stvari rade ovdje na krpicama i da takve stvari prolaze i nitko ne bude kaznjen.
2018 02 28
> calistan: > Biti cu toliko postena radi sebe i pricekat jos danas da vidim dali cu dobiti kod za pracenje od tiska. Mene je strasno sokiralo koliko je ona odmah navalila na mene, kao sta ja nju napadam, ona nema nista s time, zasto se ja njoj prjetim bla ba bla. > Zao mi je da se takve stvari rade ovdje na krpicama i da takve stvari prolaze i nitko ne bude kaznjen. Pogledaj malo na temu Crna lista, tamo je na zadnjoj stranici opisan sličan slučaj - radi li se možda o istoj korisnici?
2018 02 28
Da, slicno, ali nije ista korisnica. Zalosno na koje sve nacine kvazi prodavacice ovdje dolaze do para i zeljenih artikala. Ma od kuda im samo sve te ideje. Ako se u mom slucaju cura ne javi do kraja dana, ostavljam sve podatke i face. A onda necu biti ljubazna kao inace kada joj budem pisala sta je ide. Pa cak i prijava, bez obzira sto je iznos samo 60 kn. Tako svatko kaze mah za te novce se ne isplati truditi i onda ovakve cure zraduju i varaju gdje stignu, otvaraju nove profil i sl. No,necu jos donositi nagle zakljucke. Rado bi je pozvala da se ocituje na ovu temu,ali zadnji puta je bila ulogirana prije pet dana i ne vjerujem da bi ista isla pisati.
2018 02 28
Na žalost, ništa od prijave, ako je manja od 1000 kn :/ Istina je da neke cure samo odmahnu rukom ako je ukradena cifra manja, neke čak ne ostave ni negativnu, a kamo li da otvore temu ili ostave podatke na Crno jlisti, što je krajnje nekorektno prema ostalim korisnicama, koje tako nisu upozorene koga se moraju kloniti.
2018 02 28
Ovo ne sad nova moda, prodavati nešto pa onda napadati kupca da to rješi s njenim dečkom 🤣 Stvarno svakakvi umovi ovde operiraju
2018 02 28
Za sad se javila, navodno se posvadala sa deckom i obecala otici veceras po kremu?! I zatim poslati ujutro. Pitala me kako da ispuni podatke na tisku posto nikad nije slala? Doduse ima samo jednu povratnu. Hm hm Vidjet cemo ujutro sta ce od toga biti.
2018 02 28
Citam i ne vjerujem!!!! Ajde bar joj nije umrla baka!
2018 02 28
da mara0304 dobro kaze.... ako ti se ne javi vise ili ne posalje, idi kucaj dalje na vrata, pa kad joj uscimas nekoliko prijatelja nece joj biti tako svejedno...
2018 02 28
1 2