Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prodaja na krpicama

Drage cure, Nakon što je prodaja bila stala na neko vrijeme, obnovila sam sve oglase, posvetila više pažnje da su fotografije jasne i na dobrom svjetlu. Prilagodila cijene naravno, i prodaja je opet krenula. 😊 Mislim da je najveći trik u tom da bar jednom tjedno obnavljate oglase. Ja osobno stare brišem da mi se ne zatrpava profil. Cure svaki dan objavljuju more artikala, tako se i vaši tek postavljeni odjednom kroz koji dan već nađu na petoj stranici... Eto, meni je pomoglo 😀
2018 04 30
dobar recept, osim što sam ja, i kad imam slobodnog vremena, lijena za to ,:)
2018 04 30
Ja sam sada sve slike prebacila na mobitel, stavila sam i svoj broj mobitela u profil da me cure mogu dobiti viberom ili WhatsAppom za više informacija i slika. Na taj sam način uštedila vrijeme na postavljanju oglasa.
2018 04 30
Bravo! Drago mi je zbog tebe da je krenulo....neka tako i nastavi.
2018 05 01
Nešto sam slično napravila i sama prije jedno mjesec dana i također me krenulo od tada. u 2 tjedna sam sa 40 skočila na preko 50 povratnih informacija i riješila se brda stvari koje mi samo zauzimaju mjesto u ormaru :)
2018 05 01
Jako lijep recept i dobronamjeran za sve nas 😍 Cestitam i sretno😍 > ElicaEl: > Drage cure, > Nakon što je prodaja bila stala na neko vrijeme, obnovila sam sve oglase, posvetila više pažnje da su fotografije jasne i na dobrom svjetlu. Prilagodila cijene naravno, i prodaja je opet krenula. 😊 > Mislim da je najveći trik u tom da bar jednom tjedno obnavljate oglase. Ja osobno stare brišem da mi se ne zatrpava profil. Cure svaki dan objavljuju more artikala, tako se i vaši tek postavljeni odjednom kroz koji dan već nađu na petoj stranici... > Eto, meni je pomoglo 😀
2018 05 02
Super recept zaista, kao što je miss gore rekla, čim se to uradi prodaja se poboljša. Oduzme malo vremena, ali se u svakom slučaju isplati :)
2018 05 02