Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nisam zlopamtilo ali

Razumijem, i meni je to jednom baš zasmetalo, ali meni se čini da ove krpice djevojke shvaćaju preozbiljno, neka se nitko ne uvrijedi, nije mi to namjera, nego jednostavno-pa nije ova stranica životna filozofija, ili posao od milijun dolara. mislim da je puno teže tetama u "pravim" trgovinama u koje bahati kupci ulaze a da ne kažu niti "dobar dan", ili još gore kupcu, kad ga u trgovini teta mrko gleda. internet je ipak samo ogledalo stvarnosti, pa kako znamo da ima svega "u živo", tako ima svega i tu. jednostavno ne razumijem u čemu sva ta silna iščuđavanja i tjeranje pravde kad se desi nešto što nam baš ne paše najbolje. ima ona stara: "ne moš promijenit svijet, al moš promijenit sebe"
2013 06 16
Slažem se sa svime napisanim Garavušo, veliki plus za temu [:zaljubljen]
2013 06 16
Ma šta jednom postalo je to redovno ovdje...treba im svima negativne pičiti ako ja mogu kraj sveg posla i troje male djece naći vremena za odg mogu i drugi...a ne traže broj računa,broj tel mjere i više niti A niti B...ćisti bezobrazluk [:vrti]
2013 06 16
potpisujem totalno! [:zaljubljen]
2013 06 16
Slažem se... Ako ti netko pošalje poruku , možeš odvojiti tu sekundu i napisati NEĆU...Potpisujem...
2013 06 16
tko je ovdje član treba biti odgovoran, a ako nema vremena neznam što ovdje radi.
2013 06 16
Petra2@svaka čast, potpisujem [:zaljubljen]
2013 06 16
SLAŽEM SE ,ali ja ipak nemam srca dati nekom tko me zavlači s UPLATOM negativnu ,a trebala bih [:place]
2013 06 16
Jadno je to sto svi koriste izgovore da im je netko umro i to a mozda se nekoj to stvarno dogodi a prodavac misli da laze
2013 06 16
Svaka čast Garroooo [:sramezljiv]
2013 06 25
1 2