Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Interesantna stvar

Ne, necu o cijenama! [:smije] 1.Naime nije mi jasna gadljivost prema nosenim odjevnim predmetima. 2.Nije mi jasna odbojnost prema Kineskim ducanima. 3.Nije mi jasno pljuvanje po Sacond Hand shopovima. 1.Operu se? 2.Vecina konfekcije je sivana u istoj toj Kini, iako je sivana za odredjeni brend. "kopijE cesto znaju biti kvalitetnije od samog originala. 3.U istima se moze naci nova novcata garderoba, nekadasnji materijali i izrada su bili puno kvalitetniji nego danas. Niske cijene i kvalitetni komadi odjece.
2013 07 05
Meni apsolutno nije bitno, nosim stvari s krpica i iz ducana.. Nema razlike
2013 07 05
slažem se sa Sanjom!!
2013 07 05
sve je to posljedica marketinga, točnije glupavih reklama na koje nažalost nasjeda veliki broj cura (i dečki). svi se današnji brendovi prozivode u tvorničetinama u kini i na tajlandu, jedina je razlika koja će se markica na njih našiti. ja nosim sve i svašta, puno sjajne odjeće sam i tu našla, a ako već kupujem, nastoji barem potaknuti domaću prozvodnju, pa nosim diademu, wgw, startasice.... [:poljubac]
2013 07 05
Meni je bitno da dobijem što kvalitetnije što jeftinije [:smijesi]
2013 07 05
Nekad je vrijedila izreka "Koliko para, toliko muzike!" ili "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!" U danasnje vrijeme iste zapravo ne vrijede. ZA malo se moze kupiti super stvar, a za puno stvar za jednokratnu upotrebu. Danas niti cijena niti ime, cesto ne garantiraju kvalitetu. [:tuzan]
2013 07 05
svi se prave "fini", a i sami kupuju tu ili odlaze u kineske dućane! znam po ljudima iz svog grada, iznenadiš se kog sve sretneš u kineskama [:smije]
2013 07 05
Ja nosim što mi se sviđa [:zaljubljen]
2013 07 05
kad princeze misle da roba iz skupih ducana dolazi neznam odokuda, iz centra new yorka i milana, a sve je to iz kine, vijetnama i tajlanda! pumice za 700kn su made in thailand il vietnam! [:smijesi] a sta je i ovo nego second hand! ako je roba ocuvana i opere se ne vidim razlog zasto ju nebi nosila!
2013 07 05
a sad je to sve isto, cak su i cijene iste, dobro samo sh ducani su nesto jeftiniji i od krpica!
2013 07 05
da da, tako je to kod nas... Ineče kupujem i po second hand dućanima i po ovim ''normalnim''. Kupim ono što mi se svidi i čemu je cijena pristupačna za moje standarde. Imam nekih stvarno odličnih komada ih Sh-ova i to dizajnerskih koje sam platila stvarno mizerne pare! Takve stvari, te kvalitete i tog dizajna neće nać niti u jednoj zari, stradivariusu ili h&m-u jer su to dućani koji proizvode na veliko i svakom tom dizajnu nije posevećno dovoljno pažnje. Uglavnom su to kopije nekih poznatijih komada. :)
2013 07 05
Mene jo mozda pregazilo vrijeme.....ali, ne razumijem modnu uniformiranost. Zbog cega danas svi vole imati stvar jednaku drugima, stajala im ista ili ne? Prije nam je bilo "neugodno" pojaviti se jednako obucenom kao frendica! [:smije]
2013 07 05
Stasa meni je još neugodno pojavit se u istom outfitu s drugom curom, pogotovo ako je ne podnosim [:hihot]
2013 07 05
mene fascirina činjenica kako neki ljudi preziru SH jer je roba tamo nošena i FUJ a u isto vrijeme tu mijenjaju i prodaju. Mijenjaju znači nose nešto što je nošeno i "FUJ" i prodaju znači očekuju da netko drugi nosi njihovo iznošeno i "FUJ" mislim kaj je s glavom [:smije] [:hihot]
2013 07 05
Stasa, nisi jedina koju je pregazilo vrijeme...ni meni također nisu jasni ti klonovi po gradu [:kesi]
2013 07 05
1 2 3