Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

kredit, ferratum i slično

Studentica sam koja ima blokirani račun, radim nešto preko studenskog i dio mi se isplaćuje na ruke. Zanima me, ako ijedna zna, postoji li mogućnos za mene, dizanja manjeg kredita koji bi bio isplaćen na ruke, znači nekih 5000 kn. Znam da ću već sljedeći mjesec biti u mogućnosti plaćanja tog kredita, no sada mi je hitno, već ovaj tjedan do petka. Ima li itko ideju ili kakav savijet. Hvala :)
2018 08 05
kao studentica imaš pravo i na minus na tekućem i na kredit, no ovaj blokirani račun bi ti mogao biti smetnja no kredit ti može podići i netko drugi, a ti da mu vraćaš mjesečno- ako imaš takvu osobu od povjerenja koja bi to učinila za tebe
2018 08 05
Ako si blokirana. Od blokade mora proci ako se ne varam godinu dana da se ona ne vidi vise u Vasim statistikama racuna.. tek tad ce vam odobriti.. ako sam dobro zapamtila.. ja sam isla bila za sebe pitati i nisam mogla jer mi se jos kao vidjelo.. sad nisam sigurna jel godina ili manje vise.. pitaj u banci.. oni ti to vide..
2018 08 05
Nažalost nemam baš nikoga od takvog povjerenja :/ Problem kod blokade je to što će mi to sjest na taj blokirani račun, a meni ovaj tjedan treba gotovina. Sjetila sam se kako je mama u Irskoj, opunomoćila me na svoj račun, postoji li mogućnost da ja dignem kredit, ali na njen račun?
2018 08 06
> AChuStudio: > Nažalost nemam baš nikoga od takvog povjerenja :/ > Problem kod blokade je to što će mi to sjest na taj blokirani račun, a meni ovaj tjedan treba gotovina. > Sjetila sam se kako je mama u Irskoj, opunomoćila me na svoj račun, postoji li mogućnost da ja dignem kredit, ali na njen račun? Pozdrav! Kredit moze dici samo vlasnik racuna, dakle tvoja majka. Kao sto je gore napisano, godinu dana mora proci od skidanja blokade, da se "ocisti HROK", i da moze predati zahtjev za kredit, sto ne mora znaciti da ce ti ga odobriti jer gledaju i prosjek place i ugovor na odredeno/neodredeno, i bonitet poslodavca... Cesto je potreban suduznik. Vidim da si u naslovu spomenula Ferratum - ni do pozajmice ne mozes ako si u blokadi, a ako nemas jamca plakat ce ti se od kamate, tako da... Osim posudbe od prijatelja ili rodbine, ne znam sto bih ti savjetovala. Uvijek je ok imati kreditnu karticu koja nije vezana za tekuci racun a ima mogucnost podizanja gotovine na bankomatima, samo sto ni do nje ne mozes ako je hrok neuredan. U svakom slucaju, sretno!
2018 08 07