Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Lashi lift - iskustva?

Cure, ako je netko probao da napise dojmove :)
2018 09 05
Ja sam bila jednom - lashlift + botox. Inače imam prirodno crne i duge trepavice, ali su raaavne ko daska. Zadovoljna sam jako, super je izgledalo, ali meni je držalo samo neka 2 tjedna super i nakon toga još 3 tjedna onak, napola pa sam jedno oko malo još svako jutro popravljala uvijačem. Išla bi inače opet, ali nikad da nađem vremena :/ a i uvijek mi žao dati novce za to kad mi traje samo mjesec dana. Oko toga nisam baš mjerodavna jer imam stvarno jako jako svojeglave trepavice i kosu i jednako kako ne mogu kosu nakovrčati da drži duže od par sati, tako ne mogu ni uvijačem uviti trepavice da drže bar pola dana. Uvijek se na kraju izravnaju. Zato mi je ovo bilo odlično. Al stvarno preporuke, meni puno ljepše nego umjetne trepavice, a opet dovoljno je da ne moraš stavljati maskaru - uz pretpostavku da imaš prirodno dobre trepavice. Mislim da za cure koje imaju kratke ili rijetke trepavice ovo baš i nije neka sreća jer neće postići puno.
2018 09 05
Ja sam jednom radila kad su mi od umjetnih bile potpuno uništene moje trepavice (lashlift + bojanje) i bilo je dobro, kao da su mi preko noći narasle i držalo je otprilike 3 tjedna. A normalno da puno bolje izgleda na prirodno dugim trepavicama, sad su i moje u dobrom stanju pa ću uskoro opet na tretman :) samo je još uvijek prilično skupo.
2018 09 05
Jeftinija investicija je serum.Ja sam probala iz mullera serum dermaluxelash,zlatna ambalaza izgleda kao maskara, 300kn, traje dooobra 2 mj ako se nanosi 1x dnevno. Mozda cak i 3mj ako se ne nalijeva kao sto sam ja.nanosi se kao tus, uz rub korijena trepavica.Ako neko zeli mogu stavit slike prije i poslije. Nakon ekstenzija moje prirodne su ispale, razrijedile se, grozno je bilo. Sa ovim sam ih preporodila, sad mi ni maskara ne treba. Apsolutno cu ga ponovo kupiti. Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana, vise mi se ovo isplati definitivno 😍😍
2018 09 06
> Anam3001: Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana Tu grozotu ne bi više nikada ponovila, ali morala sam probat :D Hvala za informaciju o serumu.
2018 09 06
> vedranapv: > > Anam3001: > Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana > Tu grozotu ne bi više nikada ponovila, ali morala sam probat :D > Hvala za informaciju o serumu. I ja sam se opekla. Prvi i zadnji put. Da mi sad netko placa odrzavanje nema sanse da bi to ikad vise stavila. Izgledala sam kao covjecija ribica. I jos samo kao isla kod provjerene cure sto ih stavlja, kad su pocele ispadati, na 1 umjetnoj je bilo mojih prirodnih 4,5. Lash lift nije los, al puno para za tretman od 3 tj, i to ako imas prirodne ravne cak i krace. Probaj serum, i nabavi uvijac za trepavice 😊
2018 09 06
> Anam3001: > > vedranapv: > > > Anam3001: > > Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana > > Tu grozotu ne bi više nikada ponovila, ali morala sam probat :D > > Hvala za informaciju o serumu. > I ja sam se opekla. Prvi i zadnji put. Da mi sad netko placa odrzavanje nema sanse da bi to ikad vise stavila. Izgledala sam kao covjecija ribica. I jos samo kao isla kod provjerene cure sto ih stavlja, kad su pocele ispadati, na 1 umjetnoj je bilo mojih prirodnih 4,5. Lash lift nije los, al puno para za tretman od 3 tj, i to ako imas prirodne ravne cak i krace. Probaj serum, i nabavi uvijac za trepavice 😊 Joj ovaj serum zvuči super - samo ja i dalje ne znam kako riješiti taj problem ravnih trepavica. Postoji li možda neki bolji uvijač? Meni ovi klasični stvarno ne drže dugo, a pokušavala sam svašta i kupila sam ih već hrpu. Vidjela sam da imaju neki koji se zagrijavaju pa kao trebali bi bolje držati. Jel to netko probao?
2018 09 06
> Anam3001: > Jeftinija investicija je serum.Ja sam probala iz mullera serum dermaluxelash,zlatna ambalaza izgleda kao maskara, 300kn, traje dooobra 2 mj ako se nanosi 1x dnevno. Mozda cak i 3mj ako se ne nalijeva kao sto sam ja.nanosi se kao tus, uz rub korijena trepavica.Ako neko zeli mogu stavit slike prije i poslije. Nakon ekstenzija moje prirodne su ispale, razrijedile se, grozno je bilo. Sa ovim sam ih preporodila, sad mi ni maskara ne treba. Apsolutno cu ga ponovo kupiti. Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana, vise mi se ovo isplati definitivno 😍😍 Hoćeš li molim te staviti slike? Baš me zanima.
2018 09 06
> tina442: > > Anam3001: > > > vedranapv: > > > > Anam3001: > > > Ekstenzije sam platila 350kn i ostala bez svojih nakon 20 dana > > > Tu grozotu ne bi više nikada ponovila, ali morala sam probat :D > > > Hvala za informaciju o serumu. > > I ja sam se opekla. Prvi i zadnji put. Da mi sad netko placa odrzavanje nema sanse da bi to ikad vise stavila. Izgledala sam kao covjecija ribica. I jos samo kao isla kod provjerene cure sto ih stavlja, kad su pocele ispadati, na 1 umjetnoj je bilo mojih prirodnih 4,5. Lash lift nije los, al puno para za tretman od 3 tj, i to ako imas prirodne ravne cak i krace. Probaj serum, i nabavi uvijac za trepavice 😊 > Joj ovaj serum zvuči super - samo ja i dalje ne znam kako riješiti taj problem ravnih trepavica. Postoji li možda neki bolji uvijač? Meni ovi klasični stvarno ne drže dugo, a pokušavala sam svašta i kupila sam ih već hrpu. Vidjela sam da imaju neki koji se zagrijavaju pa kao trebali bi bolje držati. > Jel to netko probao? Ja sam cak znala citati da se prije uvijanja stavi mrvica laka za kosu da bolje drzi. Samo nisam bas sigurna da je pametno to cesto raditi, jer lak ipak isusuje. Al ono nekad mislim da nece skoditi..i mozete i prije fenom ugrijati uvijac. Meni frendica ima ravne, kaze da stavi ciglu i drzi cijelu noc da bi joj i dalje bile ravne 😂
2018 09 06
Anam3001, tako je i meni bilo sa umjetnima, u roku od 20-tak dana sam ostala bez svojih trepavica, a i kad bi se pogledala u ogledalo imala sam osjećaj da su mi gusjenice na očima x-) a još nisam stavila one velike, ruski volumen. Lak za kosu bi vam mogao stvoriti samo takve iritacije oka, ja ga ne bi stavljala. A serum idem odmah kupit :D
2018 09 06
> vedranapv: > Anam3001, tako je i meni bilo sa umjetnima, u roku od 20-tak dana sam ostala bez svojih trepavica, > a i kad bi se pogledala u ogledalo imala sam osjećaj da su mi gusjenice na očima x-) a još nisam stavila one velike, ruski volumen. > Lak za kosu bi vam mogao stvoriti samo takve iritacije oka, ja ga ne bi stavljala. > A serum idem odmah kupit :D Da, i meni je tako bilo, kad bih gledala uvijek bih vidila tu crtu, ne znam kako da to nazovem i osjetila bih tezinu, bas se nisam nikako mogla priviknuti na njih. Lak za kosu se u ovom slucaju posprica na uvijac tj na gumice pa se onda uvije, naravno ne direkt na trepavice. Ahahahha zamisli, nalakiras ih 😂😂 taft za postojane trepavice danima 😊. Javi dojmove 😊 ja sam nakon 2-3 tj vec primjetila razliku. I lakse ce ti biti da ih slikas npr svakih 10 dana, tako se najbolje vidi ucinak.
2018 09 06
Daj cure neka neko javi kad će taj Dermaluxelash bit na akciji ,:) ,:) ,:)
2018 09 06
ja sam samo jednom stavila te umjetne, ali cura koja mi je stavljala je super to obavila (naravno, ovisi o ukusima, ali meni je bilo baš po volji). bilo je jako neprimjetno, izgledalo je po mom mišljenju baš prirodno i nije se skužilo da su umjetne. barem ne prva 2 tjedna. onda kad su počele ispadati mene je to užasno živciralo. ne sviđa mi se kad postanu nejednake, a i moje dosta brzo rastu pa nije to dugo potrajalo. ali moram priznati da mi nisu ni bile jako uništene moje, ona je stavljala po jednu na svaku moju, znači nije bila velika težina i one su ispadale prirodno svojim tokom pa su se jednako tako i obnavljale. nakon toga sam radila jednom lash lift i to mi je bilo super, ali kažem...kratko trajalo u mom slučaju. nisam baš od cura koje bi svaka 3 tjedna dale 200 kn za trepavice. ajme pa ovo sa tim serumom stvarno izgleda super. a kako to skidaš? mislim, dal moraš to svaki dan skinuti kao i maskaru?
2018 09 06
Skines ujutro kad se umijes. To ni ne osjetis na ocima, kao voda je i odmah se osusi. Jedino u pocetku ako ti mrva ude u oci zna malo peckati, ali nista strasno, prode odmah.Zna biti i na akciji serum, 2 plus 1 gratis, pa skupite se vas par frendica i podijelite troskove. Meni nije skupo kad vidim rezultat.. svakako se vise isplati dati za serum 300kn i imati ga 2-3mj nego svaki mj na umjetne ili podizanje.
2018 09 06
> Anam3001: > Skines ujutro kad se umijes. To ni ne osjetis na ocima, kao voda je i odmah se osusi. Jedino u pocetku ako ti mrva ude u oci zna malo peckati, ali nista strasno, prode odmah.Zna biti i na akciji serum, 2 plus 1 gratis, pa skupite se vas par frendica i podijelite troskove. Meni nije skupo kad vidim rezultat.. svakako se vise isplati dati za serum 300kn i imati ga 2-3mj nego svaki mj na umjetne ili podizanje. jaaao ovo mi je otkriće sad :D :D hvala ti malo ću pratiti za akcije
2018 09 06
1 2