Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neuspjela kupnja

Prije 20 dana sam na krpicama kupila jaknu... tj platila sam je al je nisam dobila. Mislim nije nikakav novac al zalosno da se ljudi sramote za neki stotinjak kuna... zalosno... Isto tako zalosno sto ta osoba dode na krpice i opet ce nekom nesto na isti nacin prodat...Gledan ima dobre ocjene kupilica pa sto joj je ovo onda trebalo
2018 11 08
I niste ostavili negativnu, niti nam kažete tko je prodavač?
2018 11 08
> Mini12345: > Prije 20 dana sam na krpicama kupila jaknu... tj platila sam je al je nisam dobila. Mislim nije nikakav novac al zalosno da se ljudi sramote za neki stotinjak kuna... zalosno... Isto tako zalosno sto ta osoba dode na krpice i opet ce nekom nesto na isti nacin prodat...Gledan ima dobre ocjene kupilica pa sto joj je ovo onda trebalo Kazete nije nikakav novac?? Pa i da je 10 kn Vi ste trebali zaraditi taj novac, ali dokle god je Vas stav takav o novcu i dokle god se ne borite zavrsit cete tako kako ste zavrsili. Negativna i podatci na crnu listu od osobe koja Vas je prevarila!
2018 11 08
> dirdir92: > > Mini12345: > > Prije 20 dana sam na krpicama kupila jaknu... tj platila sam je al je nisam dobila. Mislim nije nikakav novac al zalosno da se ljudi sramote za neki stotinjak kuna... zalosno... Isto tako zalosno sto ta osoba dode na krpice i opet ce nekom nesto na isti nacin prodat...Gledan ima dobre ocjene kupilica pa sto joj je ovo onda trebalo > Kazete nije nikakav novac?? Pa i da je 10 kn Vi ste trebali zaraditi taj novac, ali dokle god je Vas stav takav o novcu i dokle god se ne borite zavrsit cete tako kako ste zavrsili. > Negativna i podatci na crnu listu od osobe koja Vas je prevarila! potpisujem ovo! zašto bi itko Vas imao krasti. Pa bilo to samo tih 100 kn...
2018 11 09
> MilaElena: > I niste ostavili negativnu, niti nam kažete tko je prodavač? Ja sam jaknu kupila kod osobe koja ima profil deniskur. Mogu ako treba kopirat poruke i uplatu koja je bila prije 21 dan ... ma eto samo sam se tila oglasit pored super osoba s kojima sam suradivala i zahvalna na super suradnji i komunikaciji da ovako nisan ocekivala od te doticne... inace ja sam od rici i cin narucim odma i platim naruceno. Moj profil je prazan ... neprodajem jer ja moju robu poklonin potrebnima a isto tako volim im i naruciti preko krpica... sve ovo neznaci da i u buduce necu kupivat.. da hocu a ljudi koji prodaju obraz za male solde more samo zaliti
2018 11 09
Mini12345 ostavite negativnu da druge djevojke znaju ,ne čitaju svi forum.
2018 11 09
I nek proda opet kad niste ostavili negativnu! :s Ajmo ovako, ima vas dosta sa spikom "necu propast za 100kn, imam". Ok, nece propasti nijedna, ali nekim curama znaci puno vise nego vama taj novac te zasluzuju upozorenje kao potencijalni kupci, a onda nek svaka sama procjeni koliko joj znaci taj iznos odnosno hoce li riskirati. Zatim, prvo se trazi sifra, pita se gdje je zapelo/trazi povrat novca, u slucaju da nema odgovora onda se otvara tema i proziva te se trazi svoje. Imam osjecaj i slutim po procitanom, isprike ako nisam u pravu, da niste ni pokusali kulturno komunikacijom u inboxu traziti svoje. Svakako je neodgovorno ponasanje s njene strane, ali neodgovorno je i od vas ne ostaviti negativnu jer ona tomu sluzi.
2018 11 09
I to sto vi ne prodajete stvarno nije vazno. Povratne se ostavljaju i kada kupujete i kada prodajete. Negativna se ostavlja ako artikl nikad ne stigne ili stigne nesto drukcije od onog u opisu. Prodavac negativnu ostavlja u slucaju da kupac laze o uplati. Za odustajanje i nejavljanje ostavlja neutralnu prema pravilima. Pisem ovo jer mi se cini da niste upuceni u pravila stranice, a mozda se nekad odlucite i prodati ili silom prilika ne budete u mogucnosti uplatiti pa zaradite negativku kao sto je doticna tako nakupila cini mi se 3.
2018 11 09
Moj vam je savjet da joj u inbox posaljete link sa temom, i napistete nam ime i prezime doticne. Ima nas tu iz rijeke ( emili1 je nasla profil ) pa neka se sramoti malo. Takoder naci je na fb,instagramu,iskopati br tel. Bar u danasnje vrijeme se moze pronaci osoba. I btw da vas je uskratila i za 10kn trebate reagirati. Vi ste te novce zaradili ili muz nebitno ,ali zasto bi to netko dobio samo tako. ☺
2018 11 09
Kupiti sa profila koji ima 5 negativnih????
2018 11 09
> jasna1979: > Kupiti sa profila koji ima 5 negativnih???? Jedna duplirana i to osvetnička, jedna zaslužena, ostale dvije za uzimanje podataka, a za to se po pravilima treba ostavit neutralna...tako da nije baš toliko loše kako izgleda ,:) I ja sam nedavno kupovala kod cure sa 5 negativnih, 4 su bile osvetničke, a jedna od blokirane korisnice i možda, a nisam baš sigurna, utemeljena.
2018 11 09
Ne treba generalizirati. Ovdje ima krasnih ljudi! Neke žene su me oduševile, komunikacijom, stavom, artiklima. Osobno ne bih kupila od osobe s 5 negativnih. Možda ste još neiskusni, pa ne znate prepoznati. Ja uvijek pogledam ocjene i rijetko kupim od prodavačice s jako malo ocjena. Ako baš zapnem na neki artikl prodavačice s malo ocjena, pogledam tko ih je dao, kakve taj ima ocjene, je li iz istog grada kao prodavač tj. jesu li ocjene stvarne. Najriskantija kupnja(po mojim pravilima) mi je bila prije mjesec dana, od prodavačice s 3 pozitivne i prošla je savršeno. Dakle, nemojte otpisati cijele Krpice zbog jedne bezobrazne osobe, a za svoje novce se borite!
2018 11 09
> Sanja8888: > Mini12345 ostavite negativnu da druge djevojke znaju ,ne čitaju svi forum. Sanja necitaju svi ni komentare i ocjene ... citala sam i ja njene komentare na kritike zena koje je privarila il povridila... tek sad vidim njene komentare odgovore koliko je to jadno i lazno.. koja glumica... zalosno al ima nas svakakvih
2018 11 10
> MilaElena: > Ne treba generalizirati. Ovdje ima krasnih ljudi! Neke žene su me oduševile, komunikacijom, stavom, artiklima. Osobno ne bih kupila od osobe s 5 negativnih. Možda ste još neiskusni, pa ne znate prepoznati. Ja uvijek pogledam ocjene i rijetko kupim od prodavačice s jako malo ocjena. Ako baš zapnem na neki artikl prodavačice s malo ocjena, pogledam tko ih je dao, kakve taj ima ocjene, je li iz istog grada kao prodavač tj. jesu li ocjene stvarne. Najriskantija kupnja(po mojim pravilima) mi je bila prije mjesec dana, od prodavačice s 3 pozitivne i prošla je savršeno. > Dakle, nemojte otpisati cijele Krpice zbog jedne bezobrazne osobe, a za svoje novce se borite! Krivo ste svatili... ja sam i navela da sam imala super suradnju i super komunikaciju sa svima na krpicama... mislin sa ovim sto sam objavila za tu deniskur da je to cisto da druge zene ne nasjedaju... istina... citala san i ja te negativne komentare na njenom profilu al prevagnuli su nekako pozitivni... pa kontala pa nije valjda neko spa za stotinjak kuna nekog prevarit... eto nek je.. njen obraz.. opet govorim da sam kupovala i opet cu kupovat na krpicama i da sam zahvalna na svakoj suradnjji... isto tako ja imam obraz i sto recem tako je...
2018 11 10
> Mini12345: > > Sanja8888: > > Mini12345 ostavite negativnu da druge djevojke znaju ,ne čitaju svi forum. > Sanja necitaju svi ni komentare i ocjene ... citala sam i ja njene komentare na kritike zena koje je privarila il povridila... tek sad vidim njene komentare odgovore koliko je to jadno i lazno.. koja glumica... zalosno al ima nas svakakvih Samo vi ostavite, ima onih koji će pročitati, i možete barem pomoći drugome da ne nasjedne.
2018 11 10
1 2