Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Rumenilo preporuke

Pozdrav svima :) Koje umjereno smećkasto rumenilo kupiti?! Ne pretamno, za svjetliju kožu, trajnosti bar recimo 6sati, nebitno je mat ili shimmerasto. Cijena do 200, pozeljno povoljnije jer ne znam koliko cu koristiti. Kad skupim preporuke i kupim javim odabir pa brisem temu. Zahvaljujem svima!
2018 11 09
Ne pozivam na reklamu, pregledala sam Krpice vec.
2018 11 09
Farmasi tender blush on, imas stvarno razlicitih nijansi, tipa br 7 bi ti mozda odgovarao po opisu :) I kosta ti cca 50 kn, ali je cesto na popustu za cca 30
2018 11 09
Ne znam za smedu, ne koristim takve nijanse, ali mene su Aurina odusevila! Super cijena, dugotrajna.. uglavnom, preporuke!
2018 11 09
Thebalm ima smećkasto rumenilo. Imam njihovo u nekoj drugoj nijansi. Trajnost je ok. Thebalm Instain (long wearing powder blush).
2018 11 09
Inače ni ja ne koristim smeđa, stalno sam u potrazi i u ljubavi sa koraljnima, ali na poneki look i češće na ruž (volim neonkaste) mi jednostavno ne idu koraljna ni roza rumenila.
2018 11 09
Cure, hvala puno, pogledat cu uzivo dostupne, a mislim da su svi osim Farmasi na raspologanju :) Ako se jos neka sjeti pisite slobodno.
2018 11 09
Ja imam ovaj gore navedeni Douglas aquarelle bronzer/highlighter/rumenilo i super je! Također su mi dobra Bourjois rumenila :)
2018 11 10
Hvala, pogledat cu u trgovinama sto ima, ako ne nadjem nijansu slucajno onda cu Lily lolo definitivno kojeg sam zaboravila pa se prisjetila vrsljajuci po linku iznad, a imala sam zelju odavno probati, svakako javim koji sam kupila/narucila :)
2018 11 10
Nikad čula za Lily lolo, pogledala sam editorial i izgleda baš dobro i ok cijene
2018 11 10
Da, preko slika i videa odlicno, recenzije su uglavnom jako dobre. Cula sam davno za brand ali nisam nikada odlucila kupiti, ne znam zasto, valjda sam ovisnik o navikanom po pitanju dekorative ( tesko protiv sebe) Sve cu pogledati osim Bourjois jer su mi pretvrdi bili, ono grebem i grebem i niš' 😣Uprljam konacno kist a na licu nulica 😐 Sve ostalo budem pregledala, nadam se vec sutra jer je 20% na sve u douglasu (osim Chanela i diora, usputna info :)) pa se prosetam svim trgovinama :)
2018 11 11
Chanel 370 rumenilo je odlično, i brume dor isto od chanela. Illamasqua rumenila allure i ambition smećkasti su. Naked rose je super isto ali ovisi koji ton želiš i na kakav makeup. Što se tiče lily lolo, koristim već par godina, super su. Mineralna rumenila u prahu su odlična i dugo stoje na licu, kvalitetnija od nekih "poznatijih". Thebalm ima dobra dva pod bronzere, trajnost lošija ako nemaš jako dobar puder ispod.
2018 11 11
> sonja90: > Da, preko slika i videa odlicno, recenzije su uglavnom jako dobre. > Cula sam davno za brand ali nisam nikada odlucila kupiti, ne znam zasto, valjda sam ovisnik o navikanom po pitanju dekorative ( tesko protiv sebe) > Sve cu pogledati osim Bourjois jer su mi pretvrdi bili, ono grebem i grebem i niš' 😣Uprljam konacno kist a na licu nulica 😐 > Sve ostalo budem pregledala, nadam se vec sutra jer je 20% na sve u douglasu (osim Chanela i diora, usputna info :)) pa se prosetam svim trgovinama :) Probaj samo početni sloj oguliti, onda je pigmentacija top!
2018 11 11