Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Pomoć za opuštenu kožu lica

Imam 28 godina i već mi je dosta koža lica opuštena pa me svi znaju često puta pitat: što si tužna?! Ide mi to već na živce :s Uglavnom, bora skoro da ni nemam,ali zato ta obješenost... ,:( Nije genetika kriva nego ja sama jer se cijeli život loše hranim...slatko, a sve što sadrži proteine ne volim! Na tretmane ne bih još išla jer ni ne radim. Neka dobra krema, serum ali da djeluje baš na tu obješenost? Probao tko što od The Ordinary za tu namjenu?
2019 01 01
radi redovite vježbe lica... izgovaraj svako jutro 10x slovo O pa 10 x slovo X pa to isto ponovi na večer prije spavanja... + naša proizvodnja firme TINKTURA ima jako dobre balzame.... googlaj....
2019 01 02
> KontesaNeraZG: > radi redovite vježbe lica... izgovaraj svako jutro 10x slovo O pa 10 x slovo X > pa to isto ponovi na večer prije spavanja... > + naša proizvodnja firme TINKTURA ima jako dobre balzame.... googlaj.... Jeste vi radili te vježbe i jel pomažu?
2019 01 02
Secer i jednostavni ugljikohidrati u vecoj kolicini itekako djeluju na kozu, ali vise u vidu starenja, pigmentacije i dehidracije koze, nije bas da objese kozu. To vam je prije od nedostatka sna, genetike ili variranja u kilazi. Kako starimo tako koza pomalo gubi elasticnost i onaj "snap back" efekt(mogucnost vracanja u originalno, zategnuto stanje nakon npr gubitka kilaze). Vi niste bas u nekim godinama da bi vam koza lica bila bas tako opustena, ali svakako bi bilo dobro uloziti u neke proizvode koji bi vam to malo ucvrstili i sprijecili daljnji napredak te objesenosti. Nazalost, rana prevencija je kljucna kad dode do starenja i ovakvih stvari. Ja sam to isto naucila na tezi nacin, sad mi je zao sta nisam ulozila u kvalitetnije proizvode i pojacala brigu o licu jos prije cca 10 god, jer imam prijateljicu koja je, i ona sada izgleda bar 5 god mlade od mene(a isto smo godiste, obje u 30-ima). I volila bi rec da skuplji proizvodi imaji isti ucinak kao i oni jeftiniji, ali to nazalost, bar u mome slucaju, nije istina. S razlogom kostaju koliko kostaju. Al jbg triba potrosit malo bogatstvo samo da bi se vidio bar prvi pomak nakon cca nekoliko miseci. Skup sport, ako mene pitate. Definitivno nemate sta izgubit ako probate vjezbe za lice, samo upisite na youtube face yoga i izbacit ce vam mali milijun videa i tutorijala sa detaljnim opisima. S obzirom da vam tretmani ni ista skuplje ne dolaze u obzir radi vase situacije, mislim da s ovim stvarno nemate sta izgubiti. I probajte koliko-toliko zdravije zivit i jest. Vise spavajte i zdravije se hranite, to sve utjece na kozu.
2019 01 02
Probat ću s tim vježbama...već jesam prije ali nisam bila uporna. Onda je to to...prije 10 god sam se zbog zloćudne bolesti prepolovila pa poslije opet brzo vratila kilažu
2019 01 02
Facelifting. 😂 Sorry, al morala sam jer se i meni dogadja isto. Ja sam cula da jednom kad se prestane s gimnastikom lice izgleda jos gore.
2019 01 04
> HappySeal: > Facelifting. 😂 > Sorry, al morala sam jer se i meni dogadja isto. > Ja sam cula da jednom kad se prestane s gimnastikom lice izgleda jos gore. Pa ima logike...isto ko i kad npr.dupe vježbaš bude super,a čim prestaneš vrati se na staro. Misliš na onaj uređaja za lifting lica tipa Rio 60 Second Lift ili? Ima ga netko? Jel se ne bi vratilo na staro i kad bi se s njim prestalo?
2019 01 04