Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Nemogućnost postavljanja artikla

Pozdrav..već nekoliko puta sam pokušala objaviti odjeću, no ne uspijeva mi. Slike se dosta dugo učitavaju i kada se napokon učitaju i stisnem "uploadaj artikl" ništa se ne događa, koliko god puta stisnula stranica ne reagira. Jednom mi je samo odjednom krenulo nekakvo učitavanje i kad sam se ponadala sav moj trud se izbrisao, polja za opis onoga što prodajem su opet bila prazna. Pokušala sam i na mobitelu, ista stvar. Ima netko slična iskustva ili možda rješenje za ovo? Hvala svima :)
2019 01 07
Meni sve radi normalno..Možda su predugi tagove ili zaboravili neko polje,oznaceno vam je crvenom..
2019 01 08
Meni sve normalno radi no nekad ne želi pa resetiram mob i pricekam malo pa hoće. Ali da provjeri jesi li u čemu pogriješila(tagovi itd.)
2019 01 08
> Sweetclothes: > Meni sve radi normalno..Možda su predugi tagove ili zaboravili neko polje,oznaceno vam je crvenom.. Tagova je bilo previše da, hvala :)
2019 01 10
> IvanaAnic: > Meni sve normalno radi no nekad ne želi pa resetiram mob i pricekam malo pa hoće. > Ali da provjeri jesi li u čemu pogriješila(tagovi itd.) Tagovi su bili problem jer ih je bilo previše, hvala :)
2019 01 10
meni sada ne radi uopce upload fotki. tekst jos nisam ni upisala i ne zelim ako vidim da fotke ne prolaze da ne bih morala pisati sve ponovno.
2019 01 10
ja jucer nisam uspjela uploadat nista,danas jedan artikal mi prihvatilo, probam jos jedan i nece...ah..
2019 01 17