Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Nemogućnost postavljanja artikla

Pozdrav..već nekoliko puta sam pokušala objaviti odjeću, no ne uspijeva mi. Slike se dosta dugo učitavaju i kada se napokon učitaju i stisnem "uploadaj artikl" ništa se ne događa, koliko god puta stisnula stranica ne reagira. Jednom mi je samo odjednom krenulo nekakvo učitavanje i kad sam se ponadala sav moj trud se izbrisao, polja za opis onoga što prodajem su opet bila prazna. Pokušala sam i na mobitelu, ista stvar. Ima netko slična iskustva ili možda rješenje za ovo? Hvala svima :)
prije 10 dana, 23:31
Meni sve radi normalno..Možda su predugi tagove ili zaboravili neko polje,oznaceno vam je crvenom..
prije 10 dana, 01:04
Meni sve normalno radi no nekad ne želi pa resetiram mob i pricekam malo pa hoće. Ali da provjeri jesi li u čemu pogriješila(tagovi itd.)
prije 10 dana, 12:06
> Sweetclothes: > Meni sve radi normalno..Možda su predugi tagove ili zaboravili neko polje,oznaceno vam je crvenom.. Tagova je bilo previše da, hvala :)
prije 7 dana, 16:18
> IvanaAnic: > Meni sve normalno radi no nekad ne želi pa resetiram mob i pricekam malo pa hoće. > Ali da provjeri jesi li u čemu pogriješila(tagovi itd.) Tagovi su bili problem jer ih je bilo previše, hvala :)
prije 7 dana, 16:19
meni sada ne radi uopce upload fotki. tekst jos nisam ni upisala i ne zelim ako vidim da fotke ne prolaze da ne bih morala pisati sve ponovno.
prije 7 dana, 16:30
ja jucer nisam uspjela uploadat nista,danas jedan artikal mi prihvatilo, probam jos jedan i nece...ah..
prije 23 sata