Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Problem sa usb stickom

E ovako,ako ima koja hakerica da mi pomogne :D.Imam problem sa usb stickom koji neće da mi čita neke filmove/crtane filmove/serije(na televizoru).Neke hoće,neke neće.Na tv mi piše nepodržana datoteka.Ali taj isti film ,samo na drugom sticku,učitava(znači nije do tv) i radi normalno.Zašto na ovom sticku ne radi?
2019 02 02
Nestao mi prvi komentar 🤔 Problem je u formatu filma. Tv npr. ne podrzava MKV format, ako je film u tom formatu, nece ga pokrenuti jer ga ne prepoznaje. Bez obzira na to sto su filmovi na oba usb-a isti, moguce da je jedan npr. avi, a drugi npr.mkv.
2019 02 02
Ili format ili treba updejtati kodeke.
2019 02 02
Nije problem format.Isti format,drugi film hoće.A taj isti film,isti format prebacim na drugi stick i opet hoće.Problem je samo taj stick,ostali rade normalno.Kakve kodeke i kako?
2019 02 02
> silkica: > Nije problem format.Isti format,drugi film hoće.A taj isti film,isti format prebacim na drugi stick i opet hoće.Problem je samo taj stick,ostali rade normalno.Kakve kodeke i kako? Prebacit sve sa tog sticka I formatirat, i to duže formatiranje a e ono brzinsko.
2019 02 02
Da si skratite muke, kupite hdmi kabal, spojite na pc ili laptop i na tv i voila, sve radi bez greske 😊
2019 02 02
Pročitala sam temu i mislim da nije to.Formatirala sam usb.Probala sam fat32(to uopće ne radi),pa sam onda preformatirala u ntfs.E tu čita neke filmove,neke ne čita.Nema veze sa formatom filmova,jer na drugom sticku isti filmovi,sa istim formatom rade.Da objasnim jednostavno:skinem film na comp,pa ga skinem na stick-neće.Uzmem drugi stick.pa skinem na taj stick-hoće.Jedino što mi je kliknulo,ovaj usb je velik (128gb),pa je možda tu problem.
2019 02 02
> thecount: > Da si skratite muke, kupite hdmi kabal, spojite na pc ili laptop i na tv i voila, sve radi bez greske 😊 Možda i uradim to :).Ali me svejedno interesuje da li se išta može uraditi?
2019 02 02
> silkica: > Pročitala sam temu i mislim da nije to.Formatirala sam usb.Probala sam fat32(to uopće ne radi),pa sam onda preformatirala u ntfs.E tu čita neke filmove,neke ne čita.Nema veze sa formatom filmova,jer na drugom sticku isti filmovi,sa istim formatom rade.Da objasnim jednostavno:skinem film na comp,pa ga skinem na stick-neće.Uzmem drugi stick.pa skinem na taj stick-hoće.Jedino što mi je kliknulo,ovaj usb je velik (128gb),pa je možda tu problem. Obicno je vise memorije za pohranu dobra stvar 🤔
2019 02 02