Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Farmasi iskustva

👋👋👋 Bokić 👋👋👋 Zanime me što ste sve probale iz farmasia i kakav je utisak ostavilo na vas? I da li ste probale pastu za izbjeljivanje zubi od njih?
2019 02 26
Pastu sam neku probala. Bezveze. Jedino sto redovno kupujem je sredstvo za uklanjanje kamenca. Genijalno nesto. I krpa za brisanje stakla njihova. Samo namocis u vodi, ocijedis i brises. Planiram sampon od cesnjaka probati. Svi ga hvale.
2019 02 26
Bok :D Ja sam probala stvarno dosta njihovih proizvoda jer sam se bavila farmasijem cca godinu i pol. Tekuci puderi i oni u kamenu su mi stvarno super! A te paste za zube i nisu bas nesto...
2019 02 26
A da li znate dal se pošiljka mora odma platiti dostavljacu ili se moze poslje( kao npr. Avon)? Planiram se početi baviti s tim pa me zanima.
2019 02 26
> Anamarijamla: > A da li znate dal se pošiljka mora odma platiti dostavljacu ili se moze poslje( kao npr. Avon)? > Planiram se početi baviti s tim pa me zanima. Placate dostavljacu, nemate odgodu placanja kao Avon.
2019 02 26
Probala sam šampon i masku od češnjaka i nisu mi bili dobri, jako me svrbilo tjeme od njih. Probala sam i BB kremu, jako brzo oksidirala na licu tako da i to 0 bodova. Jedino dobar mi je jedan mat ruž, ali ništa sad posebno.
2019 02 26
Hvala. Onda necu probati sampon od cesnjaka. Ostajem pri onom sredstvu za vodeni kamenac.
2019 02 26
Ja isprobala tekuće mat ruževe i meni su super.
2019 02 26
Ja koristim njihove proizvode i jako sam zadovoljna Sve je stvar ukusa. Jako dobre kreme za ruke i tijelo imaju Ruzevi su odlicni, ali i puderi i lakovi za nokte... Ja zadovoljna 🤗
2019 02 26
Meni je šampon od češnjaka bio odličan,kažem bio jer sam ga sad prestala koristiti. Preostala sam jer sam svašta loše pročitala o njemu pa sam odlučila napraviti pauzu. Ali osobno iskustvo mi je zaista odlično,kosa mi je imala volumen, lijepo se kovrčala.
2019 02 26
Super su mat tekuci ruzevi, puderi u kamenu. Sampon od cesnjaka nisam probalaa, ali cu kupiti
2019 02 27
> GreenQueen: > Probala sam šampon i masku od češnjaka i nisu mi bili dobri, jako me svrbilo tjeme od njih. Probala sam i BB kremu, jako brzo oksidirala na licu tako da i to 0 bodova. Jedino dobar mi je jedan mat ruž, ali ništa sad posebno. Da! Za taj šampon sam čula da svrbi glava od puno osoba. I moju frendicu je, pa i mamu i sestru koje su prale zajedno s njom.
2019 02 27
Isprobala sam jedino Nymphe toaletnu vodu i nije mi se svidjela. Postojanost nula bodova. Nakon pola sata se ništa ne osjeti. Tako da više nisam ništa htjela naručiti. Ipak, nisu svi proizvodi isti tako da planiram isprobati nešto od šminke. Dosad sam uvijek isprobavala Avon i ponekad Oriflame proizvode, ali moram priznati da mi je malo dosadilo. Iako imaju novitete, sve se svodi na isto.
2019 02 27
I mene je svrbila glava od sampona,ali nakon 1 velike bocice je prekinulo,kosa mi se prestala mastiti (a inace ju svaki 2.dan moram prati). Napravila sam pauzu sa 2 bocice normalnog sampona i opet se vratila tom i tako u krug. Kosa mi je cijela blajhana 3 puta u 2 mjeseca, nemam ni ispucale vrhove :) ja sam s njim stvarno prezadovoljna. Ruzevi super, zanimaju me parfemi?
2019 02 27
Probala kolekciju za akne od cajevca i kremice za ruke. Ovo za akne ne pomaze, kremice su super
2019 02 27
1 2