Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Kako pobijediti želju za slatkim

Hvala cure na hrpi komentara! Preživjela sam vikend da sam pojela samo jednu napolitanku. Kava bez šećera mi je prefina, samo to nisam znala prije haha. Doduše, bio je aktivan vikend pa nisam puno razmišljala o tome, primjetila sam jedino da mi se jeo bilo kakav junk food. A zašto jedem slatko, navika iz djetinjstva, uvijek je doma bilo svih vrsta slatkiša, a i zato jer mi je fino. Nije da slatko jedem u nekoj posebnoj prigodi, nego stalno. Još gore... Slažem se i da treba postupno prestati, nije mi prvi put da sam ovako što odlučila. Funkcioniram par mjeseci bez zrna šećera pa se kasnije par mjeseci pretrpavam. Tako da sam odlučila počastiti se slatkim ponekad, samo moram ostati jaka u glavi. Primjetila sam da mi pomaže i kad žvaćem žvakaće Hvala Korina na receptu! Proguglala sam već nešto, svakako ću još, srećom volim svašta kuhat i kemijat :D A Sanja, kad sam ja već krenula ovako opasno, možeš i ti! Podupirat ćemo se skupa. Meni je vec 5.dan prošao, dostigni me :)
2019 03 11
Hahaha legendarno! “Izvinite na mom francuskom” 😆😂> sanja85: > Jbna ovisnost, da izvinete na mom francuskom. > Dakle, zbog štitne i treninga ne da bih trebala šećer izbaciti nego, ono, još prošle godine, ali mislim da mi je to izazov života. > I nisam ga savladala. > Volim slatkiše, u svim oblicima, najviše kao čokoladu i kolače te torte. > Volim odmalena i odmalena se davim u njima. > Ne vezujem slatko uz liječenje nekakve traume, za to mi služi alkohol. > Slatkiše baš volim, uživam u njima. > Pretjeram pa se kao čistim par dana, a onda donese netko slatko na posao - šefica radi preeefine slatkiše, mama napravi prekrasan kolač ili tortu.. kako reći ne, kad me onako slatko gledaju? > Mislim da je top što sam izdržala 7 dana. Htjela sam pobit sve oko sebe pa me taj 7. dan muž odveo u Muller i pustio k'o dijete na odjelu s igračkama. Probaj kupiti samo jednu😂😂
2019 03 14
Nisam vas sve citala ali kupi za pocetak eritrit...malo googlaj o pojedinostima. Tvoj secer lezi u necem drugom....banane i nisu najbolje voce...malo googlaj...😌 Imam iskustvo sa biorezonancom i rjesavanjem hrpe stvari..poput tog secera koji hrani gljivice i tralall nesto svasta.. Ima hrpa zdravijih zamjena za secer ali rijesi si uzrok a ne posljedicu..i mi cemo svi biti podraka jer bez podrske ide jedno vrijeme ali ipak lijepo je imati nekoga da znas da je uz tebe😌 Sretno ... 🙆‍♀️🙆‍♀️
2019 03 29
Tablete za mršavljenje - euhealth24.com/hr/drug/xenical-generic Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
2022 04 29
U međuvremenu sam promijenila kontracepcijske pilule i život mi se promijenio za 100% na bolje. Ne jede mi se više slatko, psihički sam puno bolje, nemam simptome pms-a, ne znojim se. Inače su to razlozi zbog kojih sam ih počela piti, neki disbalans hormona i nesnosni bolovi. Međutim, udebljala sam se još više u doba izolacije, to što ne jedem slatko nije spjecilo da pojedem sve ostalo 😂
2022 04 29
> natekleeess: > Tablete za mršavljenje - acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje. A ovaj link izgleda kao da ću dobiti 3 zarazne bolesti ako stisnem na njega, i ja i moj mobitel...
2022 04 29
1 2