Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Broj racuna i moba koliko “lako “dajete kupilicama

Cure kako procjenjujete odnosno koliko vam je sigurno dati broj tekuceg racuna?!imate li sumnji..nedoumica?hvala
2019 04 09
A što mi može, jedino uplatit na račun 🤭
2019 04 09
I meni nije jasno,što se tu može. Dajem kad god neko zatraži. Doduše imam račun na koji mi služi samo za plaćanje po internetu,na njega mi se i uplaćuje i nikad nema neku značajniju cifru :'( .
2019 04 09
Ovo i nije losa ideja o posebnom racunu..nekako budem hm sta ja znam ..skepticna..
2019 04 09
Radim u banci, znam što se može s kojim podacima i nemam problema s tim da kupcu dam ime prezime i broj računa
2019 04 09
A sta moze s brojem racuna osim uplatit novce 🤗
2019 04 09
Ja dam uvijek kada netko zatrazi, ali naravno uvijek prije provjerim povratne i ako vidim da neka osoba ima dosta neutralnih za uzimanje podataka, jednostavno odustanem od takve suradnje. Ne trosi mi se vrijeme i energija na nekoga tko ni sam ne zna hoce li nesto kupiti 🙃🙃
2019 04 09
> trouhgmyeyes: > Ja dam uvijek kada netko zatrazi, ali naravno uvijek prije provjerim povratne i ako vidim da neka osoba ima dosta neutralnih za uzimanje podataka, jednostavno odustanem od takve suradnje. Ne trosi mi se vrijeme i energija na nekoga tko ni sam ne zna hoce li nesto kupiti 🙃🙃 E to je moj nastavak pitanja..nema nista na profilu objavljeno..i nikakvih povratnih info?..
2019 04 09
> Minnie: > Radim u banci, znam što se može s kojim podacima i nemam problema s tim da kupcu dam ime prezime i broj računa E hvala hvala👌
2019 04 09
Iban lako jer ne može ništa s time nego uplatiti novce na račun. Uz ime i prezime može me samo izguglati i ne saznati ništa "korisno" o meni...sve na kartici ima svoju svrhu...jedino što se nikako ne smije davati drugima su ona 3 broja s poleđine i nitko ništa ne može x-) Što se tiče broja mobitela, ne vidim čemu bi isti davala kupilicama kada se sve možemo dogovoriti ovdje. Ima svakakvih luđaka tako da, ako nije u stanju dogovoriti se tu, vjerojatno spada među iste i nisam zainteresirana za suradnju :P
2019 04 10
Dajete li negativnu za uzimanje podataka i onda ignoriranje?
2019 04 10
Hvala svima puno korisnih info👌 Nisam imala do sada slucaj s ovim ignoriranjem ali vrlo vjerojatno da ..negativna Sta radite s onima koji samo pošalju zelim i forku bez ilakvog pitanja teksta i na svom profilu nemaji nikakve ni pozitivne ni negativne niti ista objavljeno?
2019 04 10
Dajem i broj računa, a i broj mobitela često ostavim ako negdje zapne... Nemam problema s tim.
2019 04 10
Ja sam imala.jedno vrijeme bt. Moba u opisu ali ga nitko nije koristio iako mislim da se lakse dopisivat prek njega nego ovak. Sto se tice br racuna uvijek dam od frendice ona se ne brine a ja ju ionak stalno pocastim s necim. Nekako nisam bila rada da dam svoj glavni br racuna. To kad mi se bude dalo da odem i otvorim poseban samo za ovak neke stvari onda cu ga dijelit.
2019 04 10
> Sta radite s onima koji samo pošalju zelim i forku bez ilakvog pitanja teksta i na svom profilu nemaji nikakve ni pozitivne ni negativne niti ista objavljeno? Pitam jesu li zainteresirani za kupnju i žele li da im pošaljem broj računa. Nekad se čak i znala razviti neka suradnja. Doduše rijetko. Obično je to prva i zadnja poruka ,:)
2019 04 10
1 2