Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

London u sijecnju!

Dali vas ima koji ste putovali u London, a pogotovo u sijecnju. Kakvo je vrijeme u sijecnju? Svaka informacija dobro dosla 😁 I koliko mjeseci ranije trebam rezervirat avio kartu po pristupacnoj cijeni?
2019 04 13
bila sam prije 6-7 godina krajem siječnja. bilo je oblačno, tu i tamo kiša, ali ništa strašno, temperatura oko 6 stupnjeva. tih par dana kad sam ja bila.. ak vam šta pomaže :)
2019 04 13
Svaka informacija dobrodosla. Kakav je vas dozivljaj Londona bia? Koliko ste ranije rezz karte i po kojoj cijeni?
2019 04 13
Ja sam isla 7.3.-12.3. ove godine :) Bilo je 90% vremena suncano,ali dosta hladno tako da obavezno slojevita roba. Što se tiče karata za avion, za nas dvoje su došle 2000kn.Rezervirali smo ih kojih dva mjeseca prije i čak smo se tek nedavno sjetili da smo ih mogli rezevirati za crni petak prošle godine pošto se mogu naći jako dobri popusti za letove. Za obilaske najpoznatijih destinacija smo kupili kartu ''Londonpass''. Mislim da je cijena za nas dvoje bila oko 1500 kn ali sve karte koje su uračunate unutra za vas dvoje bi bez toga došle i do 6000kn tako da se nama to jako isplatilo :) Ako imas jos kakvih pitanja, slobodno se javi u inbox. :)
2019 04 13
Vrijeme u Londonu je inace koma, a kamoli u sijecnju. Kise i uzasno hladno, plus vjetar. Predlazem London samo u ljeto ili kasno proljece, jer ovako ce te se nasmrzavat i dojam po takvom vremenu je katastrofa. grad je velik u širini i treba dosta s jednog mjesta na drugi, a po tom vremenu nije bas super. Zivjela sam tamo neko vrijeme i po meni je to jedan od gorih gradova u Europi i svijetu.
2019 04 13
Da sada rezz karte za sjecanj iz Splita do Londona, 2960kn (ukljucena prtljaga) za dvije osobe. Ja mislim da to nije puno, to je najjeftinija verzija. Bojim se da ne ostanem bez sjedecih mjesta ako ne rezerviram bar do 6og mjeseca.... Ja mislim da nije isto zivit u Londonu i posjetit ga turisticki. Nemogu zbog posla u ljeto, najidealniji mi je prvi mjesec.
2019 04 13
Ako ste sigurni da idete baš u tom terminu, slobodno vec sad rezervirajte. Mi smo letili iz Zagreba i mislim da je to bio najjeftiniji let kojeg smo našli tako da smo imali sreće dva mjeseca ranije :) Znatno je hladnije nego kod nas, ali to vas neće omesti da posjetite sve što želite vidjeti. Najbolje je da istražite i napravite unaprijed plan puta pošto 60% toga što si isplanirate vjerojatno nećete ni imati vremena posjetiti :) Smještaj si isto možete naći jeftiniji preko bookinga ako već sad rezervirate.
2019 04 13
Ja mislim da ova cijena je sasvim ok, nevolim ja sve u zadnji cas, nervozu stvori... 😁
2019 04 13
> viky222: > Dali vas ima koji ste putovali u London, a pogotovo u sijecnju. Kakvo je vrijeme u sijecnju? > Svaka informacija dobro dosla 😁 > I koliko mjeseci ranije trebam rezervirat avio kartu po pristupacnoj cijeni? Bila sam ove godine u siječnju. Bilo je hladno, ali nije bilo nikakvih padalina. Ako možete probajte uloviti datume do sveta tri kralja jer grad bude okićen i predivan je takav. Dnevna temperatura se kretala 5-10°C, frendica je bila par dan nakon mene i padala je kiša skoro svaki dan. U Londonu nema pravila ni usred ljeta ni usred zime kakvo će biti vrijeme 🙂 Iz Zagreba se letovi mogu naći za cca 100€ sa Croatia A. ili British Airways. To bude onaj basic fare sa samo malim koferom uključenim. Iz Italije, Budimpešte, Ljubljane leti puno low cost kompanija, karte se mogu naći do 50€ povratna. Niste napisali iz kojih gradova vam odgovara letiti 😉
2019 04 14
Iz Splita ili Zadra, sta god sam gledala najjeftinija je bila za 2960kn za dvije osobe od 8.1. do 13.1.-St-Zg-Lon, ako odemo dan prije ili dan kasnije se vracamo (npr zelimo duze ostat dan) cijena je puno veca... Jedino ovaj termin povoljan,i ukljucuje rucnu prtljagu do 8kg i kofer do 23kg(a ja sad ni neznam bili nam sve stalo u rucnu ni koliko je 8kg robe) .Ima jeftiniji let al se kofer naplacuje(npr rucna prtljaga do 8kg je u cijeni a dodatni kofer placamo). Nisam nikad putovala avionom niti pratila cijene pa neznam bas puno o tome kad je najbolje rezz po nizoj cijeni.
2019 04 14
Pozdrav svima. U Londonu temperature zimi gotovo nikada ne padaju ispod +6°C. Pusu kojekakvi vjetrovi i velika je vlaga u zraku, pa to pojacava osjecaj hladnoce. Zime su neusporedivo blaze negu u Zg. Snijeg, ako i pada, isti tren se topi na tlu. Par puta sam dozivjela londonski minus zimi, i to je bilo max -2. Pernatu jaknu nisam nikada stavila na sebe, nije bilo potrebe cak ni kada sam radila vani, na marketu. Sigurna sam da cete uzivati bez obzira na vremenske (ne)prilike. 😊
2019 04 16
Hvala svima na pomoci. Slobodno nek pise ako ima jos netko iskustva sa smjestajem, hranom, opcenito... 😁😁😁
2019 04 16
Ni pod razno kupovati karte za 1500 kn po osobi. Ja sam iz Zadra letila za 40 eura povratno Ukucajte na Skyscanner datume, iz kojih bi gradova mogli putovati i ostale varijante. Nije mala razlika
2019 04 16
> TinTina987: > Ni pod razno kupovati karte za 1500 kn po osobi. Ja sam iz Zadra letila za 40 eura povratno > Ukucajte na Skyscanner datume, iz kojih bi gradova mogli putovati i ostale varijante. Nije mala razlika Jeste imali odredeni datum ili? Jer ja bas imam odredeni datum kad bi isli. Ukucala sam al ista stvar, ista cijena....
2019 04 16
Skocila je cijena karte sa 2960kn na 3600kn 😂😂 Uzaass...
2019 04 17
1 2