Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kontracepcijske pilule iskustva

Bok curke trebala bi Vase savjete, guglala sam ali bas ne mogu tocno naci sto me zanima, naime imam neredovite men, gin pregled i papa test sve oke, ali rekla mi je gin da ce mi dat kontracepcijske pilule poslje kako bi se to sve uravnoteželilo, a mene zanima kako ce ona znati koje cu ja morati piti? Mislim jel moram ic nesto vaditi? Totalno sam ju zaboravila to pitati zurila sam s mjesta na drugo mjestopa dali ima neka od Vas iskustva koji je postupak? Sutra cu poslati ja njoj mail ali mzd neka od Vas zna iz iskustva pa da mi prije kaze kako to ide :)
2019 06 09
Znat ce po simptomima. Tablete su uglavnom istog sastava, postoji vise vrsta po postocima i vrsti hormona, al su onda one varijante te vrste. To sigurno pise na guglu, da ne prosipam pamet :D Sanse da vam nece odgovarat prve koje dobijete postoje, al naci cete sigurno neke koje vam budu ok, samo mozda ne iz prve. Ja nisam vadila hormone jer je sve bilo jasno po tegobama, ne znam u detalje koja je situacija s vama. Ako su nalazi ok onda vjerojatno nece trebati nista Ja ih pijem 5 godina i da sam bar 5 godina vise koliko mi se zivot promijenio i olaksao. Svima s moralnim i drugim pitanjima lupam samare, a vas razumijem apsolutno i zelim svu srecu da budete bolje. Ako imate jos kakva pitanja, slobodno pisite u inbox :)
2019 06 09
Također sam počela piti pilule radi neredovitih ciklusa, nisam morala raditi nikakve dodatne pretrage već kako je korisnica ispred rekla-po simptomima je zaključila koje bi mi mogle odgovarati. U početku sam imala malo nuspojava (mučnine, glavoblje), što je nakon 3 mj. potpuno prestalo i sada evo već 3 godine uživam u čarima pilula :D
2019 06 09
Hvala Vam cure bile ste jako ljubazne :)))))
2019 06 09
> Themalecka93: > Hvala Vam cure bile ste jako ljubazne :))))) Nema na čemu ^^
2019 06 09
Također nisam vadila hormone, isto mi je ginekolog prema simptomima dao na recept kontracepciju. Isto mi je žao što ih nisam počela koristiti ranije, sigurna sam da ne bi došlo do alarmantnog stanja u kakvom sam bila prije nego sam ih počela piti.
2019 06 09
I ja sam pocela piti radi neredovitih ciklusa, ali prvenstveno zbog prakticnije i sigurnije kontracepcije. Prvo sam vadila krv da se vidi da li mi je sve sa jetrom ok itd. Ne sjecam se tocno jos koje pretrage idu uz to, znam samo da mi je rekao gin da su to normalne pretrage da se vidi da ce mi tijelo moc podnijeti tablete i to vadenje krvi obavljas jednom godisnje cisto radi kontrole. Prve mi nisu bas dobro sjele jer nisam imala nikako mengu s njima 4mj. i onda sam presla na druge i sve je ok bilo. Nikakve simptome nisam imala osim uzasnih grceva prvog danja uzimanja, ali posto su meni pilule prvenstveno za kontracepciju i nemam nikakvih hormonalnih problema onda mi je gin dao ove s malo hormona tako da mozda ih i zato dobro podnosim. U svakom slucaju ima sad tisuce tih tableta tako da ce ti sigurno neke odgovarati :)
2019 06 09
Prije početka terapije obavezno treba napraviti jetrene probe.
2019 06 09