Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

MOLIM SAVJET

Dobar dan!Već dugo kupujem na krpicama.Bilo je sve OK do unazad dva mjeseca.Kome god pošaljem upit za neku stvar ,ne dobivam odgovore.Ne znam da li se što promijenilo?Hvala,ako mi možete pomoći!Dunja
prije 8 dana, 16:26
Ako pošaljete upit za zamjenu, mnogi na njega neće odgovoriti. Isto ako šaljete upite korisnicima koji odavno nisu tu, znači zadnja im prijava bila 2018, 2017....
prije 8 dana, 16:35
I ja se pitam sto se događa, prije mjesec dana sam poslala upit za jedan artikal, odgovor nisam dobila, a gospođa je redovito aktivna na krpicama.
prije 8 dana, 16:36
Ni meni nije jasno što se tu događa, također nema odgovora na 4 upita u posljednjih mjesec dana. Ili kaže da če izmjerit, pa se ne javi...uglavnom neda mi se više natezat oko toga.
prije 8 dana, 16:48
Nema novosti- to je tako na krpicama-nažalost. Ima i druga strana priče- kad slikaš još desetke dodatnih slika, izmjeriš i još sto čuda - i više ni riječi od kupilice. A sta ces ;)
prije 8 dana, 17:22
ILi su neki artikli samo navlakuša pa da pogledamo i drugo u ponudi... i ja sam tako jednoj curi poslala dva upita za jednu stvar, i bez odgovora. Onda sam pitala za neki drugi, odmah se javila i da odmah moram uplatiti jer upravo rađa ,:)
prije 8 dana, 19:57
> bigorange: > ILi su neki artikli samo navlakuša pa da pogledamo i drugo u ponudi... i ja sam tako jednoj curi poslala dva upita za jednu stvar, i bez odgovora. > Onda sam pitala za neki drugi, odmah se javila i da odmah moram uplatiti jer upravo rađa ,:) Hahaha. Genijalno.
prije 8 dana, 20:21
Naravno da postoje i slucajevi kakve je opisala Bigorange, ali isto tako ne postoji pravilo o ignoriranju. Odgovoriti se NE mora! Svaka moze birati s kim hoce/nece suradjivati i ima pravo ignorirati upit. Osim toga nekad su razlozi za neodgovaranje opravdani i nismo duzni ispricavat se niti objasnjavati nerazumnim dosadnim osobama. Savjet je - trazi dalje.
prije 8 dana, 21:51
> bigorange: > ILi su neki artikli samo navlakuša pa da pogledamo i drugo u ponudi... i ja sam tako jednoj curi poslala dva upita za jednu stvar, i bez odgovora. > Onda sam pitala za neki drugi, odmah se javila i da odmah moram uplatiti jer upravo rađa ,:) Super mi ovo. Pravoj prodavačici ništa nije teško. Ona između trudova natipkava broj računa na koji možete uplatiti, a smatra se da je porod prošao bez komplikacija ako uplatite.
prije 7 dana, 14:00
Pozdrav Dunja Osjecam da se moram javiti, ocito nesto nije u redu, ja sam na Vase poruke u roku odgovorila, ali nesto ne stima....provjerite, mozda sad bude uspjesno .....hvala 😊
prije 7 dana, 15:44