Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Četka za kosu

Pozdrav cure, trebam savjet, pomoc, sto god, svi savjeti i prijedlozi su dobro dosli... E ovako, vec godinama koristimo(ja i moje cure) cetku za kosu iz dm(ostavim sliku na kraju teksta) nije ni skupa, ali nije ni najjeftinija, inace je mijenjamo svaka 4mj,jer one imaju gustu kosu do ispod guze, a moja je do pola leđa, ali u zadnje vrijeme sam primijetila tj. zadnje dvije koje sam kupila su se nakon par koristenja doslovno rascvale ugl. su samo za smece i nista drugo. Zanima me dali imate kakav prijedlog za neku dobru cetku, nije mi sad bitna cijena al ono da izdrži barem neko vrijeme, a i da lako rasčešljava... Ps. Koristimo sve od maske, sampona, regeneratora i jos neki sprej za rascesljavanje, ali četke se svejedno uniste skroz. Hvala na savjetima i prijedlozima 😁 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5d4ece6dced9ba2beafca1afb077e3e5.jpg)
2019 09 21
Tangle Teezer za mokru kosu, odlična i kvalitetna https://www.notino.hr/tangle-teezer/wet-detangling-cetka-za-kosu/p-15715360/ Ta iz DM, a isto tako i iz Bipe mi se "rascvjetala" nakon 15-tak dana korištenja, a ovu sa linka koristim već više od godinu dana.
2019 09 22
Ja koristim sličnu vašoj ali od Macadamie i meni je super a i prilično me dugo služi https://www.mojaljekarna.hr/oblikovanje-kose/4186-macadamia-natural-oil-no-tangle-cetka-za-rascesljavanje-zelena.html
2019 09 22
> IrenaAR: > Ja koristim sličnu vašoj ali od Macadamie i meni je super a i prilično me dugo služi > https://www.mojaljekarna.hr/oblikovanje-kose/4186-macadamia-natural-oil-no-tangle-cetka-za-rascesljavanje-zelena.html I ja preporučujem ovu! Imam ju godinama i uz redovno čišćenje je kao i prvog dana :)
2019 09 22