Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Koju cijenu staviti? :o

Pozdrav, imam novu narukvicu od bijelog i žutog zlata sa žigom 585 koju bih htjela prodati. Narukvica je u originalnoj kutijici iz zlatarne. Koju biste cijenu stavile da je povoljno, neka normalna cijena, jer znam da osoba koja ju je kupila ne štedi na takvim stvarima. Svaka pomoć je dobrodošla. :-) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b7ce27548936f60537f99c95f1276d5d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/035de9c63da24808d405d636a4024204.jpg)
2019 12 03
Ne znam procijeniti. Samo Vas želim upozoriti da ova stranica vrvi nakupcima koji će Vam se sigurno javiti i nuditi male cifre uvjeravajući Vas da to baš toliko vrijedi. Kad im prodate, dan- dva kasnije će ista ta narukvica osvanuti oglašena kod njih za puno veću cijenu. Kad ih pitate za objašnjenje, krenu laži da im hitno treba novac jer su dobili kaznu za prometni prekršaj i sl. Jedan od takvih profila je Bilja123, a ima ih još. Pazite se i nemojte nasjesti. Evo i teme o tome: https://mojekrpice.hr/forum/t/263326/krpicarka-farzioneta_1999-za-nevjerovati-dogada-li-se-i-vama-ovako-nesto
2019 12 03
Nastavno prethodnom postu... Jednako ti se isplati otići u zlatarnu i prodati pod lom.
2019 12 03
Isuse dragi... Tek sad čitam do kraja onu temu o bilji. Naime, iz nekog mi je razloga nestala iz praćenih, a koliko vidim, neki postovi nedostaju. Pa kako je moguće da *ta* nije blokirana te da i dalje preprodaje zlato?
2019 12 03
ako ste u mogućnosti - prošetajte do neke zlatarne, da vam naprave okvirnu procjenu, ponekad one i otkupljuju nakit pa možete dobiti malo više od cijene nego za lom zlata :)
2019 12 03
Hvala vam puno na odgovoru, savjetima i upozorenju. <3 Nemam zlatarnu u blizini, a nezgodno mi je sa bebačicom ići okolo po gradu tražiti procjene, pa sam zato stavila tu. Zna li netko možda koja bi bila neka razumna cijena za to?
2019 12 03
> teehee: > Isuse dragi... Tek sad čitam do kraja onu temu o bilji. Naime, iz nekog mi je razloga nestala iz praćenih, a koliko vidim, neki postovi nedostaju. Pa kako je moguće da *ta* nije blokirana te da i dalje preprodaje zlato? Nije blokirana i nestale su povratne koje joj ne idu u prilog, a vidim i da opet stavlja oglase za nakit koji otkupljuje od neupućenih i onih u potrebi pa lijepo zarađuje na preprodaji. Voljela bih da se adminka oglasi, ali izgleda da neću to dočekati.
2019 12 03
vodite se gramažom onda, ako je cijela od 14 karatnog zlata, to vam je onda oko 173 kn/gram...pa dignete to onda za nekih 20-30% (?) na primjer...
2019 12 03
> zanaZG: > Hvala vam puno na odgovoru, savjetima i upozorenju. <3 Nemam zlatarnu u blizini, a nezgodno mi je sa bebačicom ići okolo po gradu tražiti procjene, pa sam zato stavila tu. Zna li netko možda koja bi bila neka razumna cijena za to? Koliko je teška narukvica? Cijena po gramu je cca 400 kn, plus/ minus. To nalazim po netu pa evo kao neki orjentir.
2019 12 03
Nažalost, nemam nikakvu toliko preciznu vagu pa ne mogu odrediti, ali hvala vam puno svima na informacijama i savjetima. <3 Smislit ću nešto ili u krajnjem slučaju dati negdje za lom.
2019 12 03
> Tanči14: > Ne znam procijeniti. > Samo Vas želim upozoriti da ova stranica vrvi nakupcima koji će Vam se sigurno javiti i nuditi male cifre uvjeravajući Vas da to baš toliko vrijedi. > Kad im prodate, dan- dva kasnije će ista ta narukvica osvanuti oglašena kod njih za puno veću cijenu. > Kad ih pitate za objašnjenje, krenu laži da im hitno treba novac jer su dobili kaznu za prometni prekršaj i sl. > Jedan od takvih profila je Bilja123, a ima ih još. > Pazite se i nemojte nasjesti. > Evo i teme o tome: > https://mojekrpice.hr/forum/t/263326/krpicarka-farzioneta_1999-za-nevjerovati-dogada-li-se-i-vama-ovako-nesto Poštovana tanči! Ja ne vidim razlog blatiti me po forumu ,,sa biljom 123 je završila priča zar ne ? Negativnu sam obrisala i ona je moju pozitivnu obrisala. Tu se više ništa ne moze promjeniti.kupac koji plati svoju robu ,moze raditi što god hoće to znamo svi. Sve se desilo u minutu. Zao mi je sto je tako ispalo ali ne radi se o prevari pa da tu temu ,stalno kopamo po njoj. Iskreno ja znam da je tu zabranjeno sto sta ali ni druge korisnice se ne drze toga pa molim lijepo.. Imala sam slučaj nedavno di je od mene kupila skupu stvar po jeftinoj cijeni, pa prodaje na njuškalu duplo skuplje , ta je osoba ovdje već davno upućena i dobra igračica sa dosta povratni. A od mene traži po jeftinoj cijeni..Ne znam tanči di sam pogriješila recite mi slobodno,ja se neću ljutiti. Ovdje sam kao i svi da prodam ili kupim. 😏
2019 12 03
Potpisujem Farzionet sve sto ste rekli A Vi Tanči14, cini mi se da ste jedna jako nesretna osoba.. Jer ovakvo Vase zlocesto ponasanje prema meni, iskakanje u svakoj prilici da me ocrnite, zbilja je preslo svaku mjeru.. Ne mozete o nekome suditi a da niste NIKAD niti vidjeli, niti se culi sa tom osobom Takve ‘dobre duse’ sam odavno izbacila iz svog zivota, jer upravo to - IMAM SVOJ ZIVOT a ne zivim tuđi, ne treba mi, hvala , jako sam zadovoljna mojim 😊 Moja je savjest cista, također i moj obraz, za razliku od nekih..
2019 12 03
> bilja123: > Potpisujem Farzionet sve sto ste rekli > A Vi Tanči14, cini mi se da ste jedna jako nesretna osoba.. > Jer ovakvo Vase zlocesto ponasanje prema meni, iskakanje u svakoj prilici da me ocrnite, zbilja je preslo svaku mjeru.. > Ne mozete o nekome suditi a da niste NIKAD niti vidjeli, niti se culi sa tom osobom > Takve ‘dobre duse’ sam odavno izbacila iz svog zivota, jer upravo to - IMAM SVOJ ZIVOT a ne zivim tuđi, ne treba mi, hvala , jako sam zadovoljna mojim 😊 > Moja je savjest cista, također i moj obraz, za razliku od nekih.. Hehe, Meni ne tepate “dušica draga”? Kad nemate argumenata onda vrijeđate? Super za Vas i Vaš život i odgoj. Nego, u koji krug pakla spada Vaše ponašanje? Mislim na ono kad ucjenjujete umirovljenicu da Vam proda što jeftinije i ona, pristane jer nema izbora, treba joj novac pa rasprodaje svoje uspomene?!? I onda tu PREPRODAJETE što je ZABRANJENO. Nije Vas sram? Nije, znam. Sram treba imati, a nemaju ga svi. Nažalost.
2019 12 03
> Tanči14: > > bilja123: > > Potpisujem Farzionet sve sto ste rekli > > A Vi Tanči14, cini mi se da ste jedna jako nesretna osoba.. > > Jer ovakvo Vase zlocesto ponasanje prema meni, iskakanje u svakoj prilici da me ocrnite, zbilja je preslo svaku mjeru.. > > Ne mozete o nekome suditi a da niste NIKAD niti vidjeli, niti se culi sa tom osobom > > Takve ‘dobre duse’ sam odavno izbacila iz svog zivota, jer upravo to - IMAM SVOJ ZIVOT a ne zivim tuđi, ne treba mi, hvala , jako sam zadovoljna mojim 😊 > > Moja je savjest cista, također i moj obraz, za razliku od nekih.. > Hehe, > Meni ne tepate “dušica draga”? > Kad nemate argumenata onda vrijeđate? > Super za Vas i Vaš život i odgoj. > Nego, u koji krug pakla spada Vaše ponašanje? > Mislim na ono kad ucjenjujete umirovljenicu da Vam proda što jeftinije i ona, pristane jer nema izbora, treba joj novac pa rasprodaje svoje uspomene?!? > I onda tu PREPRODAJETE što je ZABRANJENO. > Nije Vas sram? > Nije, znam. > Sram treba imati, a nemaju ga svi. > Nažalost. Ali ja nisam umirovljenica 😂 dali to mislite za mene ili neku drugu osobu?
2019 12 03
Lančić nije prodan ,radi toga da nemam za kruh ,već da si kupim nesto sto mi se sviđa ,a zlato ni ne koristim.. Zašto da stoji???
2019 12 03
1 2