Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Udomljavanje kujice

Pozdrav, pokušavam informacije što više proširiti pa s toga ovo objavljujem. Za vrijeme poslovnog puta u Slavoniju sam naišla na kujicu u losem stanju i odbila sam okrenuti pogled. S obzirom da se bavim novinarstvom sam napravila clanak koji pokusavam sto vise prosiriti kako bi ova duša našla dom. Naime radi se o toliko dragom i IZUZETNO privrženom psu (doslovno se baca pod noge da ju mazite) koji zasluzuje dobar dom. Ja je zauvijek uzet ne mogu jer jako puno putujem ali sam zato napravila sto mogu a to je : osiguravam za nju sve financijski. Ogrlice, lajne, igracke, hranu za prvi mjesec, cipirala sam ju, cijepila....i cak cu platiti sterilizaciju. Ono sto vas molim je da podijelite tu informaciju i ovaj clanak jer je to pas koji stvarno zasluzuje sretan zavrsetak price. Trenutno je u privremenom domu ali ne moze tamo dugo ostati. Slaze se ODLICNO sa svim psima. Ako imate pitanje slobodno dodite u inbox. I stvarno vas molim, podijelite ovaj clanak na drustvenim mrezama, ne kosta vas nista a dajete joj sansu za dobar zivot ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2f52273ad5d5e4e61b7aed4312d55c88.jpg)
2019 12 23
Stvarno lijepa i hvalevrijedna gesta!!!! Bravo,ovo je lijepo cuti da ste se zauzeli za tu kujicu. Sretno da malena brzo nađe dobar i topli dom ♡!
2019 12 23
> DreamcatcherM: > Stvarno lijepa i hvalevrijedna gesta!!!! Bravo,ovo je lijepo cuti da ste se zauzeli za tu kujicu. Sretno da malena brzo nađe dobar i topli dom ♡! Hvala vam, samo da se info prosiri i bude :)
2019 12 23