Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

iStyle stranica - Apple

Pozdrav, Zna li netko prodaje li stranica https://istyle.hr/ original Apple proizvode? Važno mi je da su punjači i slušalice za iPhone original, a ne kineske kopije. Ako netko zna gdje mogu kupiti original njihove proizvode, slobodno mi javite. Hvala!
2019 12 30
Ja imam loše iskustvo s njima. Kupila u Rijeci slušalice za iPhone po cijeni od gotovo 400 kn, riknule obje u isto vrijeme za nekih mjesec dana. Imala sam račun i garanciju čije je trajanje bilo 6 mjeseci. Živim u Zagrebu i ovdje sam zvala njihove dućane, objasnila situaciju i pitala mogu li ovdje zamjeniti za druge, na što su mi oni rekli da nemaju veze s iStyleom u Rijeci. Ok, zvala iStyle u Rijeci da ih pitam mogu li poslati poštom, nitko mi se nije javljao na telefon. To je moja priča, možda je netko drugi zadovoljan, ali meni je to bio prvi i zadnji put da imam posla s njima. Još sam ih odabrala jer su poznat i razvikani dućan i jer navodno ne prodaju kineske kopije i smeće, ali očito zato uvaljivaju popravljenje stvari pod nove.
2019 12 30
Također sam nezadovoljna, u Splitu ne uzimaju u razmatranje kad se uređaj krene nepravnilno ponašati, niti ne žele odnijeti svome tehničaru davajući izgovore. Odmah s blagajne su nas pokušali vratiti nazad, ne jedanput da ne mislite da je eto baš taj put bilo tako. Uglavnom im jamstvo u biti nema smisla ama baš ništa jer im očito nije u cilju preuzeti odgovornost za uređaj - čim provučeš karticu možeš se pozdraviti s tim. Mislim da ti je bolje pogledati preko drugih stranica koje uzimaju u obzir svoje kupce i brinu se da im dođu ponovno :)
2020 01 05
Prije par godina po preporuci s Jabučnjaka došla sam do Josipa iz Rijeke ( jm-elektronika) i otad ga ne mijenjam. Dečko je cijeli život u elektronici i zna što radi (ako treba popravlja i matičnu ploču tj. popravlja loše lemljene čipove), a meni nije problem zaletiti se iz Pule u Rijeku. Dosad mi je zamijenio bateriju na iPhoneu i punjač. Ima originalne dijelove i uvijek je dostupan za savjete. Sve preporuke! https://jm-elektronika.hr/ https://m.facebook.com/apple.samsung.huawei.servis/
2020 02 16