Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Depresija, help

Poz mame, dali se koja nosila s depresijom/anksioznoscu, promjenana raspoloženja u trudnoći i kako je tome izasla na kraj? Kod mene je nastupilo sad pod kraj trudnoće i bas sam ocajna, borim se sa svojim mislima konstantno..
prije 26 dana, 17:49
to zovu "baby blues" i normalno je, nisi poludjela već ti samo hormoni divljaju i na žalost može potrajati i do godinu dana nakon rođenja djeteta, nije lako se nositi s tim i bitno je da ljudi oko tebe znaju o čemu se radi i da razumiju da ne misle da si iznenada poludjela nekad se o tome nije pričalo otvoreno kao danas i bilo je sramota reći uopće išta slično, ali danas postoji i internet što nekad nije bilo i forumi gdje si možeš "olakšat dušu" ako baš nemaš kome drugome najvažnije od svega je da znaš da je to samo prolazna faza i da će proći isto kako je i došlo...jbga hormoni... možda nije loše da pitaš ginekologa ili u ljekarni zna li ako ima nešto od lijekova za to da olakša to sve dok se hormoni ne smire...možda neki prirodni pripravak najvažnije je da će to sve proći i da ćeš opet bit "svoja"...a do tad pokušaj radit stvari koje te vesele šta god to bilo...slušanje glazbe, čitanje, izležavanje u kadi, kuhanje, maženje s bebom, nova frizura, masaža, šetnja, shoping,pečenje kolača... bilo šta samo da se skrenu misli
prije 26 dana, 20:21
Sto vise pozitive...sve sto Vi osjecate, osjeca i beba.
prije 26 dana, 20:29
@Andrijanaaaaaaa Ništa ne brinite, vremenom budete zavoljeli svoje dijete, svoju krv, mnogo žena nakon poroda prolazi tu fazu preispitivanja, krivnje, loših misli, sve će doći na svoje mjesto samo treba vremena, držite se!!!
prije 25 dana, 16:09
Hvala vam svima :)
prije 25 dana, 18:40