Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Uplate na strani račun

> trouhgmyeyes: > > ProudMary: > > Meni zaba za DE i AT uzme 35kn za transfer deviza, dok za BIH 90kn ;-) > To kada osobno idete uplatiti ili Internetom? (: Internetom ;)
2020 02 09
Razveselile me ove 2 kn😅
2020 02 09
važno je znati i da nema uplate deviza na devizni račun otvoren u hrvatskoj banci..
2020 02 09
> sanjaurban: > važno je znati i da nema uplate deviza na devizni račun otvoren u hrvatskoj banci.. Osim ako je to vas vlastiti racun ili ste punomocnik po istome
2020 02 09
Postovana, Sva placanja unutar EU su placanja unutar SEPA sustava,provizije su 10 eur,a prema BIH su osjetno vise.
2020 02 09
Pozdrav, ova tema mi je najsličnija mojoj situaciji pa ću tu napisati o čemu se radi. Ugl, dobila sam dva upita za jedan artikl sadržaja: Zanima me ovaj artikal, cijena za njega u E.U.R. Pošaljite mi na ovaj e-mail ( [email protected] ) Budite brzi s odgovorom. Upiti su identični (samo je email drugačiji). Smrdi mi na neku prevaru pa nisam na navedeni mail slala cijenu u €. Ima možda netko iskustva sa sličnim?
2020 02 10
> buns.and.roses: > Pozdrav, ova tema mi je najsličnija mojoj situaciji pa ću tu napisati o čemu se radi. > Ugl, dobila sam dva upita za jedan artikl sadržaja: > Zanima me ovaj artikal, cijena za njega u E.U.R. Pošaljite mi na ovaj e-mail ( [email protected] ) Budite brzi s odgovorom. > Upiti su identični (samo je email drugačiji). Smrdi mi na neku prevaru pa nisam na navedeni mail slala cijenu u €. > Ima možda netko iskustva sa sličnim? Prevara, samo ignorirati
2020 02 10
Ja sam prije par dana preko zabe (m- bankarstvo) prebacila novce na austrijski račun. Naknada je bila 2 kn.
2020 02 10
Evo uplatila sam preko e zabe i naknada mi je naplaćena 2kn. (:
2020 02 10
Potpisujem! > Flatron: > Otvori Revolut i pošalji novac besplatno!
2020 02 10
1 2