Drage žene, pozdrav svima! :")
Ne tako davno sam završila edukaciju za trajni lak, posjedujem certifikat pa tako nudim uslugu istoga na području Zagreba.
Cijena trajnog laka na rukama je 60kn, a skidanje je 10kn na tu cijenu.
Radim s kvalitetnim lakovima: Shellac, CND Creative play i Juliana nails.
Neki su sumnjičavi jer je tako niska cijena, ali moje mišljenje je sljedeće: meni to dobro dođe za praksu i usavršavanje te otplatu za edukaciju i sav materijal, a vi zauzvrat dobijete lijepe noktiće. :")
S vremenom ću staviti malo veću cijenu, ali za one žene koje krenu kod mene po ovoj cijeni, ostat će ta ista.
Volim raditi i s folijama, a to možete vidjeti na slikama mojih radova. :D
Ako ste zainteresirane,, javite mi se pa dogovorimo termin. :")
Sve vas lijepo pozdravljam i želim svima lijepe noktiće, koje nećete morati uređivati svakih par dana

:")
Drage žene, pozdrav svima! :")
Ne tako davno sam završila edukaciju za trajni lak, posjedujem certifikat pa tako nudim uslugu istoga na području Zagreba.
Cijena trajnog laka na rukama je 60kn, a skidanje je 10kn na tu cijenu.
Radim s kvalitetnim lakovima: Shellac, CND Creative play i Juliana nails.
Neki su sumnjičavi jer je tako niska cijena, ali moje mišljenje je sljedeće: meni to dobro dođe za praksu i usavršavanje te otplatu za edukaciju i sav materijal, a vi zauzvrat dobijete lijepe noktiće. :")
S vremenom ću staviti malo veću cijenu, ali za one žene koje krenu kod mene po ovoj cijeni, ostat će ta ista.
Volim raditi i s folijama, a to možete vidjeti na slikama mojih radova. :D
Ako ste zainteresirane,, javite mi se pa dogovorimo termin. :")
Sve vas lijepo pozdravljam i želim svima lijepe noktiće, koje nećete morati uređivati svakih par dana

:")