Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molila bih za pomoć

Ako neko ima vremena i strpljenja da mi pomogne, želim promovirati svoj artikl, odabeala sam datum i izvršila uplatu, na mail mi je stigla poruka da je uspješno obavljeno te da pridružim artikl koji želim promovirati. Tu sam zapela, kako se to radi?? Hvala
2020 02 27
Ako ste uspješno platili (očito jeste, kad je stigla potvrda) onda odete pod "moje usluge" i tamo će biti vidljivo koja je usluga plaćena, i uz nju mogućnost "dodijeli". Kad kliknete na to, otvara vam se galerija sa slikama vašeg profila - i tada (klikom na sliku željenog artikla) pridružujete artikal kupljenoj promociji. Nadam se da sam pomogla :-)
2020 02 27
Evo uspjela sam odabrati artikl, nadam se da će se pojaviti među promoviranima. Da li sam još nešto trebala odraditi? Ispod se pojavila obavijest da nemam kupljenu opciju, jel to uobičajeno? Hvala vam
2020 02 27
Imate dvije usluge: "posebni artikli" i "promovirani artikli". Ona koju ste kupili, ako je sve dobro obavljeno, mora imati fotografiju artikla i uz njega datum realizacije usluge. A uz ovu drugu onda piše da nemate kupljenu tu opciju.
2020 02 27
Ok, puno vam hvala
2020 02 27
Ejj trebala bih pomoc isto oko necega ustvari savjet. Uplatitla sam curi novac za tenisice u ponedjeljak i rekla je da ce poslati poslje posla(jucer). Ne odgovara mi na poruke, ima 10 pozitivnih povratnih i nema negativne. Koliko biste ju vi cekali?
2020 03 11