Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Svijeće i svjećice :D

Pozdrav curke, Evo u ovo doba epidemije, bez posla htjela bi probat radit svijećice (jer sam veliki ljubitelj), za svoje potrebe :D Zanima me jel koja od vas to probala,jel neka to radi sad? Gdje kupiti boje za parafin? Jer sam čula da ako se stave voštane pastele svijeća ne gori kako treba.. :/ I zanima me koja je to razlika između mirisnog i eteričnog ulja u svijeći jer također kažu da eterično nije dobro.. Pišite,pomozite,dajte mi svoje mišljenje i hvala unaprijed:D
2020 03 23
Parafin vjerojatno u hobby trgovinama koje sada ne rade... ne znam jel koje dostavljaju Treba provjeriti. Nisam probala, pa ni na ostala pitanja ne znam odgovor... Jel se da naći šti u bespućima interneta?
2020 03 26
parafin sam kupovala u Bakačevoj u dućanu Širok tam su imali i boje i fitilje za početak možeš bojati pastelama, debeli konac koristiti za fitilj, a parafin za početak dobiti iz korištenih svijeća (reciklažom) ima hobby centara koji imaju webshop pa probaj pogledati što nude od kalupa do pribora za za izradu svijeća imaš na mojoj stranici na fejsu kratak video tutorial o izradi svijeća za početnike, ako imaš vremena baci oko, možda ti pomogne :)
2020 03 26