Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Posuđe iz Peppca

Da li imate iskustva s njihovim posudem? Tipa tava za pecenje, kalupa za maffine, kalupa za torte i slicno. Dosta je povoljno, ali zanima me kakva je kvaliteta.
2020 05 02
> Ninna00: > Da li imate iskustva s njihovim posudem? Tipa tava za pecenje, kalupa za maffine, kalupa za torte i slicno. > Dosta je povoljno, ali zanima me kakva je kvaliteta. Ja sam danas bila , baš zbog tave, nisam zadovoljna, dosta mi je tanka, mije neka kvaliteta, tako i te kalupe, za torte, u lidlu su vam kalupi, za kolaće, odlični, i tave, sad čekam , da budu tave opet. Kupila sam u peppcu cijedilo za juhu, prije pola, g, koje sam bacila u smeće, Jedino što je danas išlo, čaše su se i staklene zdjele su se kupovale.Ovo drugo slabo, osim robice za bebe.
2020 05 02
Ja imam njihove kalupe za Muffine, zadovoljna sam. Ostalo nisam isprobala. Većina stvari iz Pepca je dobra samo kod ukrasa, dekoracija, tih sitnica...odjeća je dosta nekvalitetna.
2020 05 02
Ja isto tražila kalupe, na kraju mami uzela neki kvadratni u kiku bio jeftin i ok je, a sebi uzela okrugle u Lidlu i super su,znaju biti u katalogu ponekad, gledala i u Pepcu ali bili su mi nekako nekvaliteno izgledali, odjeća je lijepa ali je ne kvalitetna , mucice se naprave instantno i sve je sintetika, jedino što godina uzimam u Pepcu su stopalice 15 den, 6pari je negdi 6 kn, jako su jeftine i čak nisu za smeće nakon prvog nošenja.
2020 05 03
Da se ubacim u temu...Što se tiče tava... Zahvalna sam suprugu koji se kuži u materijale i nabavio mi preko neta De Buyer tavu. Imam ju za vječnost. Skupe su, ali je to stvarno odlična investicija.
2020 05 03
Oni po 17,90 metalni ne valjaju, ali oni 25,90 koji dolaze u boji su super. U svakom slucaju ukoliko nesto nije uredu sa proizvodom mozete ga reklamirat 😊
2020 05 03
Kvaliteta nikakva, kalup za tortu baš bačen neki dan, ne može se do kraja stisnuti obruč i curi iz njega.
2020 05 03
Jooj. Hvala Vam cure. Jos cu si razmisliti o kupnji. :)
2020 05 03
Ja sam kupila svekrvi loncic za kavu i nakon toga mi je bilo neugodno doci opet kod njih... Koristila ga je mozda 2/3 puta i poceo je hrdati i mijenjati boju, grozno...
2020 05 03
Nemam konkretno iskustva s njihovim stvarima za kuhinju, no mogu jedino reći, da na tavice generalno pripaziti ako su pretanke i prelagane, ubrzo će se poguliti, izgrebati i popucati, pa samim time i puštati štetan aluminij (jer najčešće takve i jesu 80% u svom sastavu) i ljepljivi gornji sloj koji su kancerogeni. A to vrijedi i za kalupe ili bilo kakvo takvo "posuđe". A kalupi i modle ako su od silikona ili plastike, gledati da je plastika PP5 ona je dosta stabilna, a silikon kao silikon moze biti i jeftini ok kao i skup, u to sam se uvjerila, ali on se nažalost pokaže kakav je tokom pečenja, jer debljina i osjećaj pod rukom nemaju nikakve veze. Osobno sam najsretnija sa kamenim posuđem, keramikom i emajliranim, naravno ovisi o namjeni, ali meni se pokazalo to kao najbolje izbor.
2020 05 04
Zadovoljna sam nekim njihovim stvarima poput plastičnih posuda ili staklenog asortimana. Kalupe za tortu ili tave nisam isprobala. Ali općenito ako mogu reći i dati savjet, svakako uložite koju kunu više za kvalitetniju tavu ili kalupe za tortu. Jer sve što je jeftino mami zbog cijene, a zapravo će vas doći na skuplje, jer ne traje dugo. Evo za primjer, u jednoj trgovini sam na akciji uzela tri tave, čini mi se da je bilo nekih 130 kn, različitog su promjera. Najveća se uglavnom i najviše koristi i materijal je užasan. Masnoću je jako teško oprati, dno s vanjske strane se već istrošilo, a unutrašnjost se počela guliti. Jednostavno se ne isplati. Istu stvar sam doživjela i s kalupima za tortu - isto je došlo do odvajanja podloge od obruča.
2020 05 04