Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Preporuka mobitela

Razmisljam uzet samsung a71 ili huawei p40lite pa me zanima dal tko ima huawei i dali ste zadovolji s njime.Svako misljenje dobro doslo.Dali vam fali neke aplikacije na njemu ili sve mozete skinuti?
prije 17 dana, 20:49
Meni je huawei super. Međutim očekivala sam da će kamera biti puno bolja i kvalitetnija kad već ima tih 48 mpxl. Ok je naravno, ali zapravo niš posebno, samo veliki hype Samsung a70 ima brat i isto mu je ok, doslovno isti mobitel samo drugi naziv. Sučelje je jako slično, slične karakteristike. Vjerojatno je a71 isto sličan
prije 17 dana, 21:44
A je velika razlika u kameri izmedu tvog i od brata ti?kazu da je neka odlicna kamera cim je i fotograf koristi za slikanje.
prije 16 dana, 23:23
imam huawei. i moja mama ima huawei. nijedna ni druga ga više nikad ne želimo kupiti. nikad više.
prije 16 dana, 07:38
Također Huawei...i ja i suprug.
prije 16 dana, 11:26
Ja imam Huawei, ovo mi je drugi, doduše slabiji je nego taj što bi vi, P20 lite i meni su Huawei mobiteli sasvim ok. Imala sam i Samsung mob., neku bitnu razliku između njih ne vidim osim u cijeni. Može skinuti sve aplikacije, baterija ok, kamera isto dobra...kad sam kupovala jedan od glavih kriterija mi je bila dobra kamera i nisam se pokajala. Tako da moje preporuke za Huawei.
prije 16 dana, 14:39
> tinads: > A je velika razlika u kameri izmedu tvog i od brata ti?kazu da je neka odlicna kamera cim je i fotograf koristi za slikanje. Na iste se stvari žalimo, tekst se loše fokusira, općenito im treba dosta dok fokusiraju neke detalje, male stvari i nešto na blizu je nemoguće ufotkati kako spada. Znam da huawei ima 2 godine na garanciju na lom stakla, a meni je zapravo to bilo presudno
prije 16 dana, 16:20