Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kako odabrati difuzer za eterična ulja?

Pozdrav :) Već neko vrijeme razmišljam o kupnji difuzera, međutim ponuda je tolika da ne znam što odabrati. Od difuzera po 100tinjak kn što se prodaju po fb, do onih puno puno skupljih. Zanima me koja je razlika? Kako da znam što odabrati? Kakva su vaša iskustva? Eterična ulja sam dobro proučila i s tim se ne planiram zezati, to mi je važno uzeti kvalitetna i provjerena. Kada je riječ o difuzerima, pretpostavljam da su ovi po stotinjak kn manje kvalitetni, možda manje trajni, no zanima me mogu li oni kako "pokvariti" ta kvalitetna ulja i njihov utjecaj? Svaka preporuka je dobro došla :) P.S. Za Young living nisam zainteresirana.
prije 5 dana, 19:44
Ne znam kaj se trenutno novo nudi na tržištu, ali moja preporuka je da uzmeš neki koji se lako čisti. Obrati pažnju i koliko m2 ti je prostor u kojem misliš koristiti difuzer jer se razlikuju i po tome. Ako je veći prostor moraš uzeti neki jači koji je za veću kvadraturu. Imam Pranarom Sphera nekih 6 godina i odličan je, ulja se stavljaju u vodu, poklopac se skida i lako se sve nakupine mogu očistiti.
prije 5 dana, 21:04
Svoj difuzor sam kupila na terra organica i prezadovoljna sam. Jako se lako čisti. Za prostore je do 20 kvadrata. Bio je oko 300kn S njihove stranice uzimam i ulja ☺️
prije 5 dana, 22:45
Također koristim difuzor iz Terre organice - woody. Meni je jako dobar :)
prije 5 dana, 23:57
Ima neko sliku..hvala.. :)
prije 5 dana, 15:23
Meni dečko kupio preko neta za oko 200kn, ultrazvučni. Za sada smo zadovoljni, jedino mislim da ne pokriva čitavu kvadraturu na što on nije mislio. Palimo ga u dnevnom, a dnevni je spojen sa hodnikom i kuhinjom bez mogučnošću zatvaranja vrata, ali ajde dobro, poklonjenom konju..... :D
prije 4 dana, 18:26
Razlika je u tome koliko ulja ispusta koji difuzor. Onaj od 100 nije isti kao onaj od 500 kn. Jedan pusta ful malo pare drugi fino isparava. Ja imam iz apoteke placeni su cca 400 kn i super su :) > GreenQueen: > Pozdrav :) > Već neko vrijeme razmišljam o kupnji difuzera, međutim ponuda je tolika da ne znam što odabrati. > Od difuzera po 100tinjak kn što se prodaju po fb, do onih puno puno skupljih. > Zanima me koja je razlika? Kako da znam što odabrati? Kakva su vaša iskustva? > Eterična ulja sam dobro proučila i s tim se ne planiram zezati, to mi je važno uzeti kvalitetna i provjerena. > Kada je riječ o difuzerima, pretpostavljam da su ovi po stotinjak kn manje kvalitetni, možda manje trajni, no zanima me mogu li oni kako "pokvariti" ta kvalitetna ulja i njihov utjecaj? > Svaka preporuka je dobro došla :) > P.S. Za Young living nisam zainteresirana.
prije 4 dana, 19:10
Nemam konkretnu preporuku, ali imate ih povoljno na aliexpressu. :)
prije 4 dana, 21:13
Hvala svima na odgovorima :) Našla sam ih nekoliko preko FB koji su me uglavnom estetski privukli (npr onaj moon) i na prvu karakteristike mi se čine zbilja ok, no strah me da mi se ne zapali, da uzalud kupujem kvalitetna ulja ako je difuzer shit. Proučavam malo i ja te na Terra Organici, našla sam jedan dobar u trgovini Zdravi ceker. U zadnje vrijeme sam se opekla vodeći se onim da cijena pretpostavlja bolju kvalitetu, pa se bojim da to ponovno ne učinim.
prije 3 dana, 18:47