Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Saptac cipelama iskustva

Pozdrav, sve nesto gledam sta naruciti sa Saptac cipelama stranice, imaju bas lijepu robu no posto nisam nikad nista od njih narucila malo sam skepticna. Kakva su vasa iskustva? Kvaliteta robe? Realne velicine? Koliko se ceka dostava? Hvala svima na odgovorima 😊
2020 06 12
Što se tiče kvalitete, ovisi kak naletite, neke stvari su ok, a neke koma. To sve što oni prodaju se može naći na aliexpressu za puno manje novca. I njihova ponuda je aliexpress samo što oni na to još nabiju svoju proviziju.
2020 06 12
Upravo tako. Sve ebay ili ali. Plus j*** provizija. Riga mi se od takvih.
2020 06 12
loooool "Šaptač cipelama"... :') :') :') :') :')
2020 06 14
Onak. Isporuka je brza. Kvaliteta zavisi o tome sto narucis. Na slici izgleda top, a na kraju kad dode i nije bas nesto. Velicina je realna.
2020 06 15
Ja iskreno ne mogu vjerovati da su se oni toliko raširili i da im ide prodaja. Pa to je preprodaja po puno većim cijenama. Sve je aliexpress i ebay. Ako znaš koristiti stranicu mojekrpice.hr ne vidim razlog da se ne savlada aliexpress i sl.
2020 06 15
> arilni: > Što se tiče kvalitete, ovisi kak naletite, neke stvari su ok, a neke koma. To sve što oni prodaju se može naći na aliexpressu za puno manje novca. I njihova ponuda je aliexpress samo što oni na to još nabiju svoju proviziju. I ja ovo potvrđujem.
2020 06 15
jednom sam narucila kod njih zimski prsluk prva mana je sato sam jako dugo cekala duze nego sa npr aliexpresa il ebay ..prsluk je dosao ne savrsen kao na slici ali nije tolko ni los znaci prolazna ocjena sto se tice kvalitete ali po meni se vise isplati narucit sa alieexpresa vidis povratne info cijene su niske imas popuste na prvu narudzbu kao i kupone a dosta mi brzo dodje za cudo odakle putuje tako da Saptac se ne isplati jer identicne stvari imas i na aliju :)
2020 06 15
Hvala svima. Mislila sam uzeti samo da ne cekam duze nego preko alija ali ako je ista srot kvaliteta onda cu mozda ipak za jeftiniju opciju pa cekat. Uz to, mislim da ne uzimaju veliku proviziju posto gledam takve stvari i po aliju po 80-90 kn a na šc su po 20-30 kn vise. Hvala svima na odgovorima u svakom slucaju!
2020 06 17
Zanima me jeli netko narucivao bundu sa saptaca cipela kakva je kvaliteta?
2021 11 08