Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lista nepristojnih i neodgovornih kupaca

Uz podršku nekoliko krpičarki s neugodnim iskustvima, otvaram ovu temu. Stavite link na profil i ukratko zašto ste osobu stavili ovdje- traži podatke za uplatu i više se ne javlja, pošaljete joj mjere i informacije, a ona ne zna završiti razgovor itd. Dakle, ako osobu smatrate nepristojnom i neodgovornom- stavite je ovdje. Budući da se takvim osobama prema pravilima ne smije ostaviti negativna ocjena, mislim da je ovo potrebno. Nadam se da će nam tema svima koristiti :)
2020 07 09
https://mojekrpice.hr/nicolamela-332990 nicolAmela Ne znam joj pravo ime. Nedavno smo trebale imati suradnju. Ispitvala me za jednu košuljicu, tražila podatke, nakon toga se neko vrijeme nije javljala pa mi napiše da ipak neće uzimati jer ima smrtni slučaj i da ide na put, a isti dan je uplatila za par drugih stvari kod drugih korisnica. Rekla sam joj da je nepromišljena i neodgovorna pa je rekla da je ovo ipak smrtni slučaj pa joj je opravdano što neće kupiti, a par sati kasnije kupila drugu krpicu.
2020 07 09
Da jednostavno ostavite neutralnu tim profilima koji su uzeli podatke i više se ne javljaju? Koliko ja znam, to se smije prema pravilima. Ova tema će uskoro postati nepregledna...
2020 07 09
Ivaangel Ima 56 pozitivnih povratnih iako žena prodaje kombinezon po 200 kn pod st. Oliver a vidjela isti u maxi trgovinama po 49 :(
2020 07 10
> Vivian2004: > Ivaangel > Ima 56 pozitivnih povratnih iako žena prodaje kombinezon po 200 kn pod st. Oliver a vidjela isti u maxi trgovinama po 49 :( Kombinezon ima etiketu od S.Olivera
2020 07 10
Ova tema ne samo da će uskoro postati nepregledna, nego će se u njoj pojavljivati i svakakve bedastoće tipa ove sa kombinezonom......
2020 07 10
Naravno, ali mislim da je bolje išta nego ništa. Najbolja bi bila excl tablica kao za crnu listu, al ne bavim se time, a puno krpičarki je podržalo ovu ideju. Kom paše i pomogne, super. Bila je tema lista loših korisnika, ali je zamrla pred 5 godina.
2020 07 10
> iskrica0: > Naravno, ali mislim da je bolje išta nego ništa. > Najbolja bi bila excl tablica kao za crnu listu, al ne bavim se time, a puno krpičarki je podržalo ovu ideju. > Kom paše i pomogne, super. > Bila je tema lista loših korisnika, ali je zamrla pred 5 godina. Ma, slažem se s vama. Samo mi iskustvo govori da ovakve teme, na žalost, ili postanu gomilanje bedastoća, ili zamru.
2020 07 10
Joj, kad bih krenula nakon 7 godina i više od 400 suradnji navoditi i tražiti tko mi se sve nije javio nakon poslanih podataka za uplatu, a svaki tjedan pristižu novi slučajevi, post bi mi bio duljine diplomskog rada. ,:( Korona je ništa u odnosu na takvu pošast. x-)
2020 07 10
jedna od korisnica... ostale se barem jave da su odustale. https://mojekrpice.hr/dolores-fashion-342736 Gospođa je bila zainteresirana za kupnju nakon cega sam ostavila podatke. Nakon njenog upita moze li uplatiti neki dr dan rekla sam naravno da nema problema jer joj je kasnila placa pa nek se javi kada uplati. proslo je tjedan dana nakon cega sam je upitala je li odustala od kupnje posto je vec uzela podatke pa bi bilo uredu da kupi, uostalom u redu je bilo barem da se javila da je odustala od kupnje, da se predomislila ili da mi je odgovorila na poruku. stalno se prijavljuje na str a odgovora nema sto je stvarno bezobrazno. Mislim da napisati poruku nije nikome problem
2020 07 10
> zanaZG: > Joj, kad bih krenula nakon 7 godina i više od 400 suradnji navoditi i tražiti tko mi se sve nije javio nakon poslanih podataka za uplatu, a svaki tjedan pristižu novi slučajevi, post bi mi bio duljine diplomskog rada. ,:( Korona je ništa u odnosu na takvu pošast. x-) :) :)
2020 07 10
https://mojekrpice.hr/davorka1235-31131 Ovaj profil već ima dvije negativne ocjene. Ja nisam ostavila nikakvu ocjenu, jer do suradnje nije došlo. Gospođa šalje prazne upite i ne javlja se, onda prođe neko vrijeme pa ponovno šalje prazne upite i to 2-3 upita zaredom. Dva puta sam joj odgovorila na te prazne poruke te ju pitala zanima li ju nešto u vezi oglasa i to je ignorirala. Ispočetka se nisam zamarala s tim, ali sad to ide na živce i izgleda kao zezancija. A po pravilima ovdje, ne znam jel se za takve stvari uopće može ostaviti neutralna.
2020 07 10
> zanaZG: > Joj, kad bih krenula nakon 7 godina i više od 400 suradnji navoditi i tražiti tko mi se sve nije javio nakon poslanih podataka za uplatu, a svaki tjedan pristižu novi slučajevi, post bi mi bio duljine diplomskog rada. ,:( Korona je ništa u odnosu na takvu pošast. x-) :')
2020 07 11
> zanaZG: > Joj, kad bih krenula nakon 7 godina i više od 400 suradnji navoditi i tražiti tko mi se sve nije javio nakon poslanih podataka za uplatu, a svaki tjedan pristižu novi slučajevi, post bi mi bio duljine diplomskog rada. ,:( Korona je ništa u odnosu na takvu pošast. x-) potpuno se slažem x-) x-) x-)
2020 07 12
S obzirom na nagli porast negativnih povratnih informacija i komentare, ne znam spada li dotična i dalje pod listu neodgovornih korisnika ili na crnu listu prevaranata https://mojekrpice.hr/karolineking-342608.
2020 07 12
1 2 3