Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kućna radinost - molim pomoć

Pozdrav svima! Nova sam ovdje i bila bi jako zahvalna ukoliko bi mi netko mogao pomoci za nekoliko informacija. Htjela bi registrirati kucnu radinost ali nigdje nisam naisla na konkretne i potpune informacije i to iz prve ruke. Vidim da ovdje dosta ljudi prodaje rukotvorine, od nakita do slika pa do koje kakvih ukrasa i zanima me ako ima dobra duša ili više njih a da imaju registriranu kucnu radinost da mi odgovore na nekoliko pitanja? Puno hvala 😊
2020 08 02
Ja ne radim nakit, ali kako sam iz umjetničke škole frendice mi su u tom fahu. Uglavnom ide preko autorskih, znam da im se kućna nije isplatila za otvoriti. A sjećam se da su neke radile preko udruge iz Sesveta, nemrem se sjetiti kako se zove, dobile su od njih blokiće no to je bilo dosta davno. Na fejsu postoji grupa handmade, tu je dosta cura koje rade nakit pa možda da tu pitate :)
2020 08 04
Puno Vam hvala na odgovoru. Počela sam istraživati malo što bi mi bila najbolja opcija. Imam već posao za stalno te bi mi ovo bio samo dodatni izvor prihoda kao i većini. Svakako ću se raspitati u grupi na facrbooku i probat ću istražiti udruge. Samo još da Vas pitam ako možete da mi objasnizte to s autorskim pravima? Na koji način funkcionira?
2020 08 04
Poštovanje, sjećam se teme korisnice "angelwings" [ https://mojekrpice.hr/angelwings-17943 ] gdje se raspitivala o načinima legalnih poslovanja sa ručnim radovima. Možda da nju potražite na njezinoj službenoj stanici ili fejsu? Možda bi bila voljna podijeliti svoje iskustvo sa hr birokracijom...
2020 08 05
> malllaaaa: > Poštovanje, sjećam se teme korisnice "angelwings" [ https://mojekrpice.hr/angelwings-17943 ] gdje se raspitivala o načinima legalnih poslovanja sa ručnim radovima. Možda da nju potražite na njezinoj službenoj stanici ili fejsu? Možda bi bila voljna podijeliti svoje iskustvo sa hr birokracijom... Puno Vam hvala na odgovoru. Svakako ću ju kontaktirati. Najbolje je da saznam što me zanima iz orve ruke, ako će biti voljna podijeliti mudrosti.
2020 08 05
> CocoBillica: > > malllaaaa: > > Poštovanje, sjećam se teme korisnice "angelwings" [ https://mojekrpice.hr/angelwings-17943 ] gdje se raspitivala o načinima legalnih poslovanja sa ručnim radovima. Možda da nju potražite na njezinoj službenoj stanici ili fejsu? Možda bi bila voljna podijeliti svoje iskustvo sa hr birokracijom... > Puno Vam hvala na odgovoru. Svakako ću ju kontaktirati. Najbolje je da saznam što me zanima iz orve ruke, ako će biti voljna podijeliti mudrosti. ;)
2020 08 06