Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kana iz dm-a

Pozdrav..koliko je kvalitetna kana iz dm-a..da li uopce kretati s njom ako zelim uz prekrivanje sijedih i njegovati kosu?Do sada nisam tretirala kosu sa nicim.Molim za misljenje vas koje imate iskustva.
2020 08 31
Ja koristim kanu iz mullera i odlicna mi je! Nisam druge ni probavala i ne namjeravam jer sam zadovoljna s ovom :") Ne znam bas kako prekriva sijede tj ne znam jel ih ja jos nemam ili super prekriva 😆 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cb9b2aa82c64c9afe105b45314492b3c.jpg)
2020 09 01
Kana načelno ne prekriva sijede. Prvo treba vratiti pigment tipa crvenom bojom pa onda bojati u crno i sve to držati nekoliko sati. Previše posla za svaki mjesec Nisam probala, ali sam nedavno gledala video na tu temu. Plus, nakon kane ne možete staviti običnu boju za kosu
2020 09 01
Ja sam se kanirala u par navrata. Prestala sam jer jako malo vremena imam a dugo ju treba drzat na kosi. Kosa zaista bude jako lijepa i sjajna. Ono sto sam ja radila je da sam ju razrjedivala sa toplom vodom skoro vrucom mada pise s hladnom na upustvu ne mogu se sjetit tocno na kojoj dali iz dm a ili mullera. Jer sam primjetila da mi sa vrucom vodom bude jaca. Tj. Bolje prekriva. Sijede mi je prekrilo kad sam drzala duze od 3 sata. A imam prirodnu tamnosmedu kosu i poprilicno sijedih dlaka.Tako da ako imate vremena svakako preporucam. Kosa ce vam se preporoditi. Nisam primjetila neku razliku u kvaliteti kane a obje sam koristila i dm ovu i mullerovu. Osim da mi je jedna bila pretamna a obje su deklarirane kao smeda.
2020 09 01
> TinTina987: > Kana načelno ne prekriva sijede. Prvo treba vratiti pigment tipa crvenom bojom pa onda bojati u crno i sve to držati nekoliko sati. Previše posla za svaki mjesec > Nisam probala, ali sam nedavno gledala video na tu temu. Plus, nakon kane ne možete staviti običnu boju za kosu To nije istina. Sijeda sam od rane mladosti (faking genetika) kaniram se već dvadesetak godina , neoliko zadnjih koristim kanu iz Mullera. Pokriva sve sijede, stavljam je toplu na suhu kosu i držim sat vremena. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5b042946ba773475d78c0115eb86390d.jpg)
2020 09 02
> vicky1983: > Ja sam se kanirala u par navrata. Prestala sam jer jako malo vremena imam a dugo ju treba drzat na kosi. Kosa zaista bude jako lijepa i sjajna. Ono sto sam ja radila je da sam ju razrjedivala sa toplom vodom skoro vrucom mada pise s hladnom na upustvu ne mogu se sjetit tocno na kojoj dali iz dm a ili mullera. Jer sam primjetila da mi sa vrucom vodom bude jaca. Tj. Bolje prekriva. Sijede mi je prekrilo kad sam drzala duze od 3 sata. A imam prirodnu tamnosmedu kosu i poprilicno sijedih dlaka.Tako da ako imate vremena svakako preporucam. Kosa ce vam se preporoditi. Nisam primjetila neku razliku u kvaliteti kane a obje sam koristila i dm ovu i mullerovu. Osim da mi je jedna bila pretamna a obje su deklarirane kao smeda. Čista kana daje samo crvene nijanse , sve što se prodaje kao smeđa, blond i sl. kana je kana s primjesama i nije ni upola tako pokrivna kao 'prava' kana. kad sam započinjala s aniranjem bombardirali su me sa savjetima - te smućkaj ju sa crnim čajem, s kavom, s uljem, drži šest sati, cijelu noć....Kad sam prvi put došla u Indiju i vidjela sve one divne Indijke s krasnom kaniranom kosom i razgovarala s njima o tome grcale su od smijeha. Od tada radim po njihovom - topla voda, sat vremena držanja i to je to.
2020 09 02
Hvala na svakom komentaru.Gitadevi,procitala sam sto ste ranije pisali na ovu temu,hvala na ponovljenom.Kosa je divna.
2020 09 02
> teodora1: > Hvala na svakom komentaru.Gitadevi,procitala sam sto ste ranije pisali na ovu temu,hvala na ponovljenom.Kosa je divna. :")
2020 09 02
> teodora1: > Pozdrav..koliko je kvalitetna kana iz dm-a..da li uopce kretati s njom ako zelim uz prekrivanje sijedih i njegovati kosu?Do sada nisam tretirala kosu sa nicim.Molim za misljenje vas koje imate iskustva. ev moje iskustvo s kanom iz tvornice zdravw hrane. Imaju odličnu kanu,kupim jednu kanu i jednu senu,pomješam s čajem od kamilice i iscjedim malop limuna. stavim na suhu friško opranu kosu i držim na glavi preko noći.Kosa mi bude narančasto crvena,baš kakvu želim.Sjajna,zdrava ma jednostavno odlična.
2020 09 08
Moja sestra farba s tom kanom ih Tvornice i isto je drži samo sat.
2020 09 08