Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kruti šampon - iskustva?

Lijep pozdrav, Imam smeđu kosu do ramena koja se brzo masti, probala sam do sada skoro sve šampone (drogerijske) za masnu kosu no niti jedan mi nije odgovarao, osim Artist hair celebration iz Mullera kojeg više iz nekog razloga nema i Fructisa. Već dugo škicam kruti šampon od Tinkture (Limun i lavanda) uz njega naišla sam i na Sympatico kruti šampon eukaliptus i limun, no kako nikada nisam koristila takve "oblike" proizvoda za kosu, tražim još iskustava/savjeta.. ma bilo što je dobrodošlo! Hvala Svima!
2020 11 03
> MarijanovicAnna: > Lijep pozdrav, > Imam smeđu kosu do ramena koja se brzo masti, probala sam do sada skoro sve šampone (drogerijske) za masnu kosu no niti jedan mi nije odgovarao, osim Artist hair celebration iz Mullera kojeg više iz nekog razloga nema i Fructisa. > Već dugo škicam kruti šampon od Tinkture (Limun i lavanda) uz njega naišla sam i na Sympatico kruti šampon eukaliptus i limun, no kako nikada nisam koristila takve
2020 11 03
Već dugo koristim krute šampone, prije sam spomenuti Tinkturin, ne posljednjih pola godine korisitm kruti šampon od koprive kupljen od korisnice Spirit of nature koja izrađuje prirodnu kozmetiku i nikad bolji šampon nisam imala :)
2020 11 03
Ja sam koristila Tinkturin silver kruti šampon (plavi) - puno duže traje od običnog šampona i isplati se definitivno, plus super miriši i dobro se pjeni.
2020 11 03
> GreenQueen: > Već dugo koristim krute šampone, prije sam spomenuti Tinkturin, ne posljednjih pola godine korisitm kruti šampon od koprive kupljen od korisnice Spirit of nature koja izrađuje prirodnu kozmetiku i nikad bolji šampon nisam imala :) Pridružujem se preporukama za navedeni šampon od koprive, koristim ga zasad 2mj i super sam zadovoljna. Ljepše mi opere kosu, duže izgleda kao svježe oprana. I fino miriši :")
2020 11 04
Cure, zanima me što vam znači brzo se masti/sada duže ostane čista? Zanima me jer i sama imam problema s time..
2020 11 04
> mihica555: > Cure, zanima me što vam znači brzo se masti/sada duže ostane čista? Zanima me jer i sama imam problema s time.. Pa ja osobno nisam imala nekih posebnih problema s masnom kosom, masti se normalno, ajmo reć. Ali od kupovnih šampona mi se znalo dešavati ponekad da mi tjeme izgleda masnjikavo odmah nakon pranja, iako stvarno dobro isperem. Pogotovo ako je sušim na zraku, kako inače preferiram. S ovim šamponom od koprive mi se to ne dešava, a i drugi dan od pranja izgleda svježe oprana. Onak je pufasta kod tjemena, ne zalijepi se. Ne znam kako bih drugačije opisala :)
2020 11 04
probala sam nekoliko suhih sampona, ali iskreno, nit mi se kosa manje mastila od njih nit su mi bili ista posebno.. bolji su mi blagi, 'obicni' na prirodnoj bazi (kao tipa afrodita-kopriva) i sl
2020 11 07