Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Black Friday Notino upozorenje!

Već dugo vremena naručujem s Notina i nikada nisam imala problema, ali evo zalomi se fejk parfem...radi se o La vie est belle 50mL koji je sada na velikom sniženju u sklopu BF. Poslala sam im reklamaciju jer em ne miriše ni slično originalu kojeg imam, em se bočica razlikuje u nekoliko segmenata. Pišem ovo kao upozorenje drugima koji možda razmišljaju kupiti navedeni parfem putem stranice.
2020 11 26
Inače mi je bilo sumnjivo kako Notino ima toliko niže cijene od primjerice Mullera za iste parfeme...
2020 11 26
Je..ali evo uzela sam par parfema i sve je bilo ok, ali ovo je ipak bilo baš baš veliko sniženje, znači taj parfem od 50mL sam platila 380kn...a u Mulleru 729... s tim da sam i u Bipi znala naići na fejk kad je veliko sniženje.. Ovo mi je lekcija, držim se Mullera i to na ne-sniženju.
2020 11 26
Čudno mi je to za Notino.hr... jeste sigurni da ste uzeli klasični LVEB? Da nije možda neki flanker tog parfema? Priložite slike?
2020 11 26
Jesam, klasicni...i meni je cudno ali eto..cak je i staklo imalo ostecenja kao sitne udubine. Poslala sam im parfem nazad uz onaj obrazac za vracanje
2020 11 26
Da li je to ovaj: https://www.notino.hr/lancome/la-vie-est-belle-parfemska-voda-za-zene/p-83691/ Baš sam u šoku....cijene im jesu jeftinije, ali zato što imaju drugačije ugovore, uglavnom ovdje sve piše što i kako: https://www.notino.hr/samo-originalni-proizvodi/ A što oni kažu na sve to?
2020 11 27
Je, to je taj... Rekli su da prodaju originale, ali da je moguce da je parfem promijenio svojstva, da ce ga pogledati njihov Odjel za reklamacije pa ce mi se javiti. A moguce da se nekako ostetio jer je vani bocica bas bila izdubljena, tu sliku cak i imam jer sam slala frendici ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9a87e19e786bcffc6b366c34bdf2f260.jpg)
2020 11 27
> Fraagaria: > Je..ali evo uzela sam par parfema i sve je bilo ok, ali ovo je ipak bilo baš baš veliko sniženje, znači taj parfem od 50mL sam platila 380kn...a u Mulleru 729... s tim da sam i u Bipi znala naići na fejk kad je veliko sniženje.. > Ovo mi je lekcija, držim se Mullera i to na ne-sniženju. U Bipi ste našli fejk parfem? ............... Svaka drogerija ima svog dobavljača, za Bipu je to Atlantic, a ne ciganka s glavnog tako da ste u krivu. Također, na teritoriju EU je zabranjeno prodavati fejk robu tako da idući put prijavite institucijama
2020 11 27
Jesam, prije par godina, reklamirala, dobila povrat novca. Mozda sam se krivo izrazila jer sam rekla fejk, ali mislim na parfem koji je promijenio svojstva ili razvodnjen, koji traje 5min nakon spricanja i koji se u startu osjeti na alkohol. A nisam ni jedina koja je tako prosla, pun je internet slicnih iskustava s Bipom. Radilo se o Armanijevom Si koji sam prije toga kupila u Mulleru, poslije toga u Bipi na 40% i skroz druga prica po trajnosti i intezitetu...
2020 11 28
https://mojekrpice.hr/forum/t/250466/parfemi-u-bipi?page=1&
2020 11 28
> Fraagaria: > Jesam, prije par godina, reklamirala, dobila povrat novca. Mozda sam se krivo izrazila jer sam rekla fejk, ali mislim na parfem koji je promijenio svojstva ili razvodnjen, koji traje 5min nakon spricanja i koji se u startu osjeti na alkohol. A nisam ni jedina koja je tako prosla, pun je internet slicnih iskustava s Bipom. Ok, to stoji, a uzrok je krivo skladištenje, starost, dugo stajanje na toplini i svjetlu, tj na polici, transport, mućkanje i slično. Nažalost ako želite biti sigurni da je nešto 100% ispravno najbolje bi bilo kupiti od distributera, ali i sama sam takva da uvijek tražim na najvećem popustu jer zašto ne. Ono što sam htjela reći da je nije ok optuživati ikoga da prodaje fejk i raditi hajku, to je ozbiljno kažnjivo i nije moguće da dođe na police. Ja sam neki dan kupila random parfem za 20 kn na notinu i evo mirišem po njemu cijeli dan, iako nisam ništa očekivala. Isto tako sam i u Turskoj kupila 100% fejk parfem na ulici i nije mi blizu kako ste vi opisali fejk, malo kraće traje, ali po svemu drugom je ista stvar. Još me došao 20ak kn, pravi value for money. Srećom imate pravo vratiti sve čime niste zadovoljni, kako u Bipi tako i u web trgovinama.
2020 11 28
> Fraagaria: > https://mojekrpice.hr/forum/t/250466/parfemi-u-bipi?page=1& Koliko vidim, puno korisnica je primijetilo razliku u kvaliteti kod parfema kupljenih u Bipi, ako nisu fejk ne znam što su. Ako su prilagođeni za istočno tržište po kvaliteti i cijeni, zar ne bi u tom slučaju trebalo to biti naznačeno na etiketi? Ovako ispada kao da se kupuje mačka u vreći.
2020 11 30
> xennab: > > Fraagaria: > > https://mojekrpice.hr/forum/t/250466/parfemi-u-bipi?page=1& > Koliko vidim, puno korisnica je primijetilo razliku u kvaliteti kod parfema kupljenih u Bipi, ako nisu fejk ne znam što su. > Ako su prilagođeni za istočno tržište po kvaliteti i cijeni, zar ne bi u tom slučaju trebalo to biti naznačeno na etiketi? > Ovako ispada kao da se kupuje mačka u vreći. Trebalo bi biti naznačeno kao što je označeno npr na Nutelli i Ariel prašku? Naravno da neće napisati: "ovo je malo lošije kvalitete, al jbg, za koga je dobro je" Naravno da nije fejk, pa ne kupujete na placu u banjaluci.
2020 11 30
> TinTina987: > > xennab: > > > Fraagaria: > > > https://mojekrpice.hr/forum/t/250466/parfemi-u-bipi?page=1& > > Koliko vidim, puno korisnica je primijetilo razliku u kvaliteti kod parfema kupljenih u Bipi, ako nisu fejk ne znam što su. > > Ako su prilagođeni za istočno tržište po kvaliteti i cijeni, zar ne bi u tom slučaju trebalo to biti naznačeno na etiketi? > > Ovako ispada kao da se kupuje mačka u vreći. > Trebalo bi biti naznačeno kao što je označeno npr na Nutelli i Ariel prašku? Naravno da neće napisati: "ovo je malo lošije kvalitete, al jbg, za koga je dobro je" > Naravno da nije fejk, pa ne kupujete na placu u banjaluci. Trebaju na etiketi navesti "za istočno tržište" pa onda kupac zna da ne očekuje preveliku kvalitetu proizvoda. Ovako kupac očekuje originalnu kvalitetu pa kad kupi i isproba proizvod shvati da to nije to što je htio kupiti.
2020 11 30
Na zalost u hrvatskoj jedini original parfemi se nalaze u martimexu i mulleru. Gdje su cijene visoke jer ti parfemi poput gucci, dior, chanel itd nejde na akciju! Mozda cca 10% eventualno. Ali marka sama odluci kad i koliko ce akcija. Ne ducan. Tako da sve sto nadete puno ispod normalne cijene je fejk! Bipa sigurno, oni ti to i priznaju i prihvate reklamaciju ako im dodes vratit fejk parfem a na zalost i dm u hrvatskoj isto. Nije to zato jer se kvari ime ducana nego zato jer je hrvatska jako niska na skala kvalitete. Skroooooz dole. Zato i nasi HM isto dobi robu koja bi u americi ispadala pod “tvornicka greska”. Jedna majca u HM hrvatskoj je 150 kuna a ista u Americi za istu cijenu potpuno drugaciji i kvalitetniji materijal. Na zalost je to tako cure. I kozmetica nam zna biti fejk. Pogotovo maybelline garnier i takve marke...
2020 11 30
1 2