Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prijevara ili ne?

Dakle... Prije 5 dana sam uplatila jednoj zeni novac za hlace, ostavila sve svoje podatke kako bi mi ih mogla poslati. Nakon jednog dana joj se javljam dali je poslala, govori da nije te da bude kasnije ili ujutro prije posla. Uredu, cekam, doticna opet ne javlja nista te se ja ponovno javljam sa upitom dali je poslano? I tako... Odgovora nema, a niti prijave na profil. Uglavnom, javila sam se curama koje su imale suradnju sa njom, rekle su da je sve proslo u savrsenom redu. Malo je veci problem to sto se ta zena kojoj sam uplatila novac prije moje zadnje poruke redovito prijavljivala, stavljala i brisala artikle te mijenjala statuse u opisu profila. Na zadnjem statusu joj pise da je korona u tijeku te da je nema 2 tjedna - to je jedini razlog zasto je jos imenom i prezimenom nisam javno prozvala te objavila razgovor. Realno ako je mogla biti online taj dan kada je rekla da ce poslati paket i promijeniti status te izbrisati sve artikle sa profila, pa zar to ne znaci da je mogla i mene obavijestiti da je u izolaciji ili mi barem poslati poruku na mobitel jer sam joj ostavila svoj broj mobitela... Da pricekam jos da prodju ta dva tjedna ili ne? Nasla sam ju i na Facebooku i javila joj se ali odgovora nema... Hvala na pomoći i savjetima 😊
2021 03 14
Možda još malo sačekati. Možda je žena u problemima pa tko zna...
2021 03 14
> kikibu5: > Možda još malo sačekati. Možda je žena u problemima pa tko zna... Ako je u problemima onda ne moze ni dodavat ni brisat artikle. Nije bila u problemima za poslat podatke za uplatu? Za nekome poslati poruku i objasniti o cemu se radi su potrebne doslovno 2 minute. Zanimljivo kako nadu vremena za primiti uplatu.
2021 03 14
S obzirom na sve moguće prevare i nove načine ja više nikom ne vjerujem. Ako se je prijavljivala mogla je i napisati koju riječ zašto ne može poslati
2021 03 15
> Lina33: > S obzirom na sve moguće prevare i nove načine ja više nikom ne vjerujem. Ako se je prijavljivala mogla je i napisati koju riječ zašto ne može poslati Upravo tako.
2021 03 15
Lijepo vi njoj ostavite negativnu povratnu ocjenu, obicno se uvijek nakon toga jave. A i poruku joj napišite na krpice da će te izaci javno sa podacima. Prije toga savjetujem da screenshotate njene prijatelje na društvenim mrežama i kažete joj da ukoliko ne vrati novce ili pošalje artikl svima ispricati o ovoj situaciji ... Pa odakle više nicu te prevarantice. Možda je žena zaista loše daleko od toga. Sretno
2021 03 15
Nemrem joj vidjeti nis na facebook profilu osim nekih objava :(, a to joj je isto neki profil preko kojeg prodaje odjecu, a zadnja objava meni vidljiva joj je iz 5-og mj prosle godine :/
2021 03 15
joj vise s tom koronom. sad im je to izlika za neslanje paketa. a uplatu je mogla primit? spicit negativnu i obicno se jave nakon toga. ako imate podatke, provjerite tu crnu listu, a i na imenik hr ako je registrirana mozete probat broj naci po imenu i prezimenu
2021 03 15
Prevara. Javi joj da si otvorila temu i ukoliko ne posalje odmah ides s podatcima u javnost.
2021 03 16
@SaraLevanic77 I da jest u samoizolaciji nije istina da Vam ne bi mogla vratiti novce! Kada postoji volja, naći će se i način ;)
2021 03 16
Cure,sorry sto upadam u temu ali zanima me ima li tko iskustva s profilom "evemariah3" jer mi djeluje kao neka prijevara. Ukratko,stavila sam 3 para obuce za prodati i dobila upit za sva 3 para ali kao da komunikaciju nastavimo putem e-maila i jucer dobijem e-mail,nekako mi na prvu sve cudno djeluje pa vas molim ako imate ikakvog saznanja/iskustva s tim profilom da mi napisete. Jer stvarno danas ima svega,grozno. Pozz svima! :)
2021 03 16
I ja često dobivam čudne upite... Da se javim na mail.. Odmah brišem... Ne otvarati mail i ne davati podatke... Sigurno je prevara..
2021 03 16
Nisam često na forumu ali podijelit cu s vama svoje iskustvo o jednoj krpičarki, ostavila sam joj negativnu recenziju jer ne znam da li se može prijaviti profil. Naime, gospođica je objavila oglas da prodaje rozu jaknu iz zare. Na prvi upit dotična je rekla da je jakna rezervirana, pa se za par dana sama javila kako je ipak jakna slobodna i uputila me da joj se javim u aplikaciju whatsapp što sam i učinila. Na moje traženje poslala je još par slika jakne zatražila sam podatke za uplatu nakon čega sam joj i uplatila novac. Nakon što je novac uplaćen dotična je rekla kako joj je auto na popravku pa će poslati citiram "danas ili sutra". Kako se nije javljala, poslala sam joj poruku "Hoće li jakna biti poslana danas na što nije odgovorila te sam je ponovno ljubazno zamolila da mi odgovori na poruku. Ista je odgovorila da je jakna kod mame i ako dode auto s popravka da će je poslati. S obzirom da dogovor nije bio ispoštovan zatražila sam povrat novaca, istoj poslala svoj broj računa te su poruke na whatsappu se prestale isporučivati. Ponovno sam joj poslala SMS na koji nije bilo odgovora i uputila poziv. S obzirom da ista nije odgovora na poruke, rekla sam joj da ću otići na policiju ukoliko ne vrati novac. Nakon te poruke sam dobila poziv u kojem se dotična izderava na mene (kao da sam ja nju prevarila a ne ona mene), i počela mi histerično govori GLUPAČO JEDNA TRAŽIM BANKOMAT, DOĆI ĆU TI I RAZBITI I TEBE I TELEFON, ZABOLI ME K.ZA TVOJ PIŠLJIVI NOVAC I JOŠ BROJNE UVREDE NAKON ČEGA SAM PREKINULA POZIV. Na kraju je ipak novac uplatiti. S obzirom da sam jako potresena i šokirana nakon svega što mi je izgovorila ne znam je li se profil može prijaviti kako ne bi više nikome priredila najprije zavlačenje, pa onda prijetnje i uvrede kao da sam ja nju prevarila a ne ona mene.
2021 03 16
> pretty123: > Nisam često na forumu ali podijelit cu s vama svoje iskustvo o jednoj krpičarki, ostavila sam joj negativnu recenziju jer ne znam da li se može prijaviti profil. Naime, gospođica je objavila oglas da prodaje rozu jaknu iz zare. Na prvi upit dotična je rekla da je jakna rezervirana, pa se za par dana sama javila kako je ipak jakna slobodna i uputila me da joj se javim u aplikaciju whatsapp što sam i učinila. Na moje traženje poslala je još par slika jakne zatražila sam podatke za uplatu nakon čega sam joj i uplatila novac. Nakon što je novac uplaćen dotična je rekla kako joj je auto na popravku pa će poslati citiram "danas ili sutra". Kako se nije javljala, poslala sam joj poruku "Hoće li jakna biti poslana danas na što nije odgovorila te sam je ponovno ljubazno zamolila da mi odgovori na poruku. Ista je odgovorila da je jakna kod mame i ako dode auto s popravka da će je poslati. S obzirom da dogovor nije bio ispoštovan zatražila sam povrat novaca, istoj poslala svoj broj računa te su poruke na whatsappu se prestale isporučivati. Ponovno sam joj poslala SMS na koji nije bilo odgovora i uputila poziv. S obzirom da ista nije odgovora na poruke, rekla sam joj da ću otići na policiju ukoliko ne vrati novac. Nakon te poruke sam dobila poziv u kojem se dotična izderava na mene (kao da sam ja nju prevarila a ne ona mene), i počela mi histerično govori GLUPAČO JEDNA TRAŽIM BANKOMAT, DOĆI ĆU TI I RAZBITI I TEBE I TELEFON, ZABOLI ME K.ZA TVOJ PIŠLJIVI NOVAC I JOŠ BROJNE UVREDE NAKON ČEGA SAM PREKINULA POZIV. Na kraju je ipak novac uplatiti. > S obzirom da sam jako potresena i šokirana nakon svega što mi je izgovorila ne znam je li se profil može prijaviti kako ne bi više nikome priredila najprije zavlačenje, pa onda prijetnje i uvrede kao da sam ja nju prevarila a ne ona mene.
2021 03 16
Hvala Vam što ste ostavili negativnu recenziju @RitaMisic [https://mojekrpice.hr/ritamisic-346943]. Svakako inzistirajte na povratu svojih "pišljivih" novaca koje niste na grani ubrali!
2021 03 16
1 2