Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kako napraviti sigurnu zamjenu putem slanja Tiskom?

Pozdrav, Relativno sam nova ovdje i dosad sam radila samo zamjene uživo, što je i najsigurnije. Ima li tko savjet kako napraviti sigurnu zamjenu putem slanja Tiskom? Kako da osiguram da me nitko ne prevari? Molim Vas za Vaša iskustva i savjete. Lp
prije 23 dana, 09:11
Ne možete se baš potpuno osigurati, kao ni druga strana. Netko uvijek mora poslati prvi. Nastojte mijenjati s profilima koji nemaju negativnih i koji ulijevaju povjerenje tijekom komunikacije
prije 23 dana, 09:22
> PigmyPuff: > Ne možete se baš potpuno osigurati, kao ni druga strana. Netko uvijek mora poslati prvi. > Nastojte mijenjati s profilima koji nemaju negativnih i koji ulijevaju povjerenje tijekom komunikacije Kako se dogovoriti tko šalje prvi? Mislim naravno da bih ja uvijek najradije slala prva jer znam da neću prevariti drugu osobu, ali na temelju čega da mi ona "povjeruje"?
prije 23 dana, 11:56
Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene.
prije 23 dana, 12:00
> VeraM36: > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. A da, ali i to je nesigurno... Ja pošaljem u 10 ujutro npr, pošaljem joj potvrdu, ona kaže da će popodne i nikad to ne napravi. Očito nema neke sigurne solucije?
prije 23 dana, 12:27
Nema. Samo s provjerenom profilma koji imaju pozitivne povratne za zamjene. Moram stvarno reći da mene nikada nisu za zamjene prevarili u ovih godinu i kusur dana.
prije 23 dana, 12:55
> VeraM36: > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. I ja isto i nikad problema .
prije 23 dana, 15:39
Vidim da imate nešto skuplji stvari na profilu. To možda nemojte mijenjati, ali za jeftinije stvari je meni uvijek sve bilo ok, uz uvjet da profil ima veći broj povratnih, 20, 50, ili više, kako odlučite
prije 22 dana, 17:33
> s3mpiternal: > > VeraM36: > > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. > A da, ali i to je nesigurno... Ja pošaljem u 10 ujutro npr, pošaljem joj potvrdu, ona kaže da će popodne i nikad to ne napravi. Očito nema neke sigurne solucije? Onda se nemojte mijenjati. Uvijek postoji teoretska sansa da netko prevari, i kod kupnje i kod zamjene, na to i pristajemo cim oglasavamo/kupujemo na krpicama.
prije 22 dana, 11:00
Nikako. Nitko Vam ne može garantirati da će druga strana poslati. Kao ni njoj da ćete Vi. Samo je primopredaja sigurna.
prije 21 dan, 10:13
Svakako ne možete biti 100% sigurni, ali mislim da je velik broj povratnih ocjena dobro mjerilo. Imala sam podosta zamjena - nikada problema ;)
prije 20 dana, 17:03