Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kako napraviti sigurnu zamjenu putem slanja Tiskom?

Pozdrav, Relativno sam nova ovdje i dosad sam radila samo zamjene uživo, što je i najsigurnije. Ima li tko savjet kako napraviti sigurnu zamjenu putem slanja Tiskom? Kako da osiguram da me nitko ne prevari? Molim Vas za Vaša iskustva i savjete. Lp
2021 05 29
Ne možete se baš potpuno osigurati, kao ni druga strana. Netko uvijek mora poslati prvi. Nastojte mijenjati s profilima koji nemaju negativnih i koji ulijevaju povjerenje tijekom komunikacije
2021 05 29
> PigmyPuff: > Ne možete se baš potpuno osigurati, kao ni druga strana. Netko uvijek mora poslati prvi. > Nastojte mijenjati s profilima koji nemaju negativnih i koji ulijevaju povjerenje tijekom komunikacije Kako se dogovoriti tko šalje prvi? Mislim naravno da bih ja uvijek najradije slala prva jer znam da neću prevariti drugu osobu, ali na temelju čega da mi ona "povjeruje"?
2021 05 29
Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene.
2021 05 29
> VeraM36: > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. A da, ali i to je nesigurno... Ja pošaljem u 10 ujutro npr, pošaljem joj potvrdu, ona kaže da će popodne i nikad to ne napravi. Očito nema neke sigurne solucije?
2021 05 29
Nema. Samo s provjerenom profilma koji imaju pozitivne povratne za zamjene. Moram stvarno reći da mene nikada nisu za zamjene prevarili u ovih godinu i kusur dana.
2021 05 29
> VeraM36: > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. I ja isto i nikad problema .
2021 05 29
Vidim da imate nešto skuplji stvari na profilu. To možda nemojte mijenjati, ali za jeftinije stvari je meni uvijek sve bilo ok, uz uvjet da profil ima veći broj povratnih, 20, 50, ili više, kako odlučite
2021 05 29
> s3mpiternal: > > VeraM36: > > Šaljete i ti i ona isti dan. Obe onda drugoj pošaljete kod za praćenje. I to je to. Tako ja radim zamjene. > A da, ali i to je nesigurno... Ja pošaljem u 10 ujutro npr, pošaljem joj potvrdu, ona kaže da će popodne i nikad to ne napravi. Očito nema neke sigurne solucije? Onda se nemojte mijenjati. Uvijek postoji teoretska sansa da netko prevari, i kod kupnje i kod zamjene, na to i pristajemo cim oglasavamo/kupujemo na krpicama.
2021 05 30
Nikako. Nitko Vam ne može garantirati da će druga strana poslati. Kao ni njoj da ćete Vi. Samo je primopredaja sigurna.
2021 05 31
Svakako ne možete biti 100% sigurni, ali mislim da je velik broj povratnih ocjena dobro mjerilo. Imala sam podosta zamjena - nikada problema ;)
2021 06 01